Hamilton: "Am gresit si am platit pentru asta"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 13.10.2008
Lewis Hamilton a admis ca a abordat intr-o maniera gresita primul viraj al cursei de la Fuji, insa sustine ca va lupta pentru victorie in ultimele doua curse ale sezonului.

Hamilton a pierdut la start prima pozitie in favoarea lui Raikkonen, iar in primul viraj a fortat revenirea pe primul loc, franand foarte tarziu.

Actiunea sa i-a obligat pe Raikkonen si Kovalainen sa iasa de pe traiectoria ideala si sa piarda mai multe locuri in clasament in favoarea lui Robert Kubica si Fernando Alonso.

La finalul cursei, Hamilton a recunoscut ca a abordat intr-o maniera gresita duelul cu Raikkonen. "Intotdeauna te poti uita inapoi si iti doresti sa fi facut ceva diferit", a declarat Hamilton pentru ITV. "Am facut o greseala si am platit pentru asta. Astfel de lucruri se intampla, trebuie sa ti capul sus si sa mergi mai departe".

Totusi, liderul clasamentului general este nemultumit de faptul ca a primit o pedeapsa similara cu a lui Felipe Massa. "Amandoi am primit aceeasi pedeapsa, dar eu nu am lovit pe nimeni, ci numai el", a adaugat Hamilton. "Cred ca acesta este numele jocului".

Hamilton a incheiat cursa doar pe locul 12, in timp ce Massa a obtinut locul 7 dupa ce a castigat un loc in urma penalizarii lui Sebastien Bourdais.

Astfel, Hamilton a ramas liderul clasamentului, insa avansul sau s-a micsorat la numai 5 puncte.

Hamilton crede insa ca McLaren va fi foarte competitiva in ultimele doua curse ale sezonului. "Nu cred ca asta face vreo diferenta. Vom fi la fel de competitivi si ne vom asigura ca vom castiga ultimele doua curse. Nu cu orice pret, dar planuim sa castigam".

Comentarii (8)

  • !
    Mi-se pare uluitor cum acordati puncte! Ferrari nu a crescut nimic la stirea anterioara si McLaren creste +3 la stirea asta...
    0 0
  • McLaren...
    la fel de competitiva cum a fost la Fuji masina lui Kova ? si ce e mai funny, e faptul ca McLaren primesc puncte pentru fiabilitate, iar Ferrari nu ...dap, life indeed is full of s...urprises !
    0 0
  • nu mai plangeti !
    Punctarea e perfect corecta !
    0 0
  • @ivanoff
    ca sa nu incepi iar sa iti reversi bolovanii, foamea si restul vocabularului elevat, observa ca NU cer puncte ! constat niste realitati...
    0 0
  • @admin
    McLaren pentru ce primeste puncte? La stirea anterioara nu trebuiau punctati cei de la Ferrari?
    0 0
  • macar Hamilton recunoaste...
    ...si asta spune ceva despre un pilot si foarte multe despre caracterul unui om! A gresit in primul viraj, e clar pt toata lumea, dar e mare lucru sa ai apoi demnitatea si puterea sa recunosti. Altii nu au...
    0 0
  • @marianescu
    ai perfecta dreptate...nu ca alti piloti ... stii la cine ma refer :)
    0 0
  • Duel Alonso vs Hamilton in primul tur ????
    Duel Alonso vs Hamilton in primul tur ????.Dupa primul viraj cand au iesit HAM +KIMI+KOVA+MASSA iar KUBICA si ALONSO au trecut. Hamilton a revenit pe pista aproape roata la roata cu Alonso urmat de Kova. +TRULI+PIQUET..Filmarea a fost atrasa atunci de accindentul lui DC si NAKA iar cand a revenit la varf ordinea era KUBI +ALONSO+KOVA+TRULI+MASSA+PIQUET+HAM+KIMI.......EEEE nu a uitat Alonso anul trecut si iar l-a facut. HA HA HA.....BINE FERNANDO BAMBOSS
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru