Hamilton anticipează că Vettel va câştiga titlul în 2013

de Daniel Popescu
Marti, 11.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton consideră că Sebastian Vettel are cele mai mari şanse să câştige titlul mondial anul viitor, în special pentru că regulamentul tehnic va suferi doar schimbări minore.

Sebastian Vettel a dominat Formula 1 în ultimii trei ani şi a devenit la sfârşitul lunii noiembrie cel mai tânăr triplu campion mondial din istoria competiţiei, câştigând trofeul cu un avans de numai trei puncte în faţa lui Fernando Alonso.

Succesul său se datorează şi progreselor înregistrate de Red Bull Racing în a doua jumătate a anului în privinţa dezvoltării monopostului RB8, iar Lewis Hamilton consideră că acesta este un bun indicator şi pentru sezonul 2013.

Pilotul echipei Mercedes anticipează că Red Bull va rămâne echipa de învins şi anul viitor, mai ales datorită talentului directorului tehnic Adrian Newey şi a faptului că regulamentul tehnic va rămâne în mare parte acelaşi.

Urmareste Automarket
"Va fi greu să-l învingi pe Vettel anul viitor.
Cred că Vettel va avea încă un monopost grozav anul viitor. Monopostul pe care l-a avut în acest an a fost fantastic, iar anul viitor va fi vorba despre o evoluţie. Adrian Newey pare să devină din ce în ce mai bun odată cu trecerea anilor. Cred că va face ceva destul de special şi anul viitor"
, a declarat britanicul într-un interviu acordat postului dwe televiziune SkySports.

Via GPUpdate

Comentarii (5)

  • GrosJan
    de parca ar mai interesa pe cineva ce spune hamilton-abandon
    5 26
  • Lewis isi da cu parerea fara sa fie intrebat, cred ca simte ca nu va face fata cu el , fiind la echipa Mercedes.
    7 21
  • "Succesul său se datorează şi progreselor înregistrate de Red Bull Racing în a doua jumătate a anului în privinţa dezvoltării monopostului RB8..."- injurati-l, blestemati-l si contraziceti-l de Daniel, ca asa le faceati si altora care va spunea mai dinainte aceleasi lucruri :)) Ce, n-o faceti? Vaaai, pupav-ar tata pe voi, da' ce s-a intamplat, sunteti in postul Craciunului? :))
    13 13
  • "pupav-ar"
    "pupav-ar"!!!! pe bune?????? asa se scrie???? Romania,trezeste-te!!!!! Invatati sa scrieti in limaba romana!!!!!!!!!
    5 0
  • pt. mavrick:Cred ca ar fi cazul sa te duci sa te culci,ca vad ca nu iti revii din lesin.Noapte buna.
    2 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru