Hamilton, frustrat de problemele avute la boxe

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 24.03.2008
Lewis Hamilton crede ca a ratat oportunitatea de a termina pe podium in Malaezia din cauza problemelor avute la prima intrare la boxe.

Pilotul echipei McLaren a luat startul in cursa de pe locul 9, insa in momentul primei intrari la boxe urcase deja pe locul 5. Totusi, din cauza unei probleme intampinate la dispozitivul de desprindere a rotii dreapta fata l-a facut pe britanic sa piarda aproximativ 10 secunde, iar Hamilton a revenit pe pista doar pe locul 11. Englezul a incercat sa recupereze si a terminat in cele din urma pe locul 5.

"Am avut un start bun si am fost destul de multumit pentru ca am urcat 4 pozitii de pe locul 9 pe 5. L-am presat pe Mark Webber pentru mult timp, dar fiind in spatele cuiva, indiferent cat de rapid esti, este foarte dificil sa depasesti", a precizat Hamilton.

Am fost intr-o pozitie favorabila pentru locul 3, dar apoi am avut probleme la prima intrare la boxe si am pierdut foarte mult timp. Am facut tot ce am putut. Totusi, masina a fost foarte fiabila in aceste conditii extreme, si am fost capabil sa il presez pe Jarno Trulli pana in ultima clipa.

Trebuie sa spun ca Webber si Trulli au pilotat foarte bine si a fost placut sa ma lupt cu ei pe pista".

In ciuda rezultatului obtinut, Hamilton a ramas in fruntea clasamentului, avand 3 puncte in fata lui Kimi Raikkonnen.

Comentarii (9)

  • redbull
    cred ca alaturi de trulli ,cei de la redbull au fost surpriza cursei de duminica
    0 0
  • hamham
    Unde sunt fanii inversunati al lui hamham? Ati vazut, ca marele maestru nici o depasire nu a realizat? deci este cam greu daca incepi cursa de la spate. Fortza Kimi
    0 0
  • @gombocza
    Ceea ce a demonstrat si Kimi in Australia,hihihi!
    0 0
  • @gombocza...
    uite fanu mclaren...mai ai tupeu sa faci comm la stirea asta ? uite-te in ograda ta mai intai :)
    0 0
  • si inca ceva
    cate depasiri au fost pe toata durata cursei ma desteptule ? kimi la intrecut la boxe pe massa
    0 0
  • problemele
    cred ca au venit din cauza ca nu au reusit sa implenteze bine furtul de la ferrari de anul trecut...
    :)))
    0 0
  • >
    saracul de tine ,, esti frustrat ,,, credeam ca alte calitati in afara de a te lauda , lauda si iara lauda ,, nu mai ai ..
    0 0
  • >>
    da da ..,, "faza cu am facut tot ce am putut " nu tine deloc ,, nici acuma nu a incetat sa-l copieze pe Alonso ,,, Auzi la el a scris 7sau 8 carti despre formula 1 si el nici un sezon de F1 nu terminase ,,Carti !?,, Iar partea proasta ,,,tot pentru el ,,, e ca nu au nici un inteles cartile alea ,,,nustiu ce credeti voi despre baiatul asta si nici nu ma intereseaza dar eu nu-l agreez deloc ,, sincer ,, respect ptr. talentul lui atit ,,, dar mentalitatea nu-i cea de pilot de curse .
    0 0
  • 'frustat'...=))
    alo, domnii cu condeiu'...gramatica ??
    daca 'inghitea' ambii 'r' as spune ca se gandea la o 'fusta' cel care a scris stirea...dar asa ?
    oboseala?? dar dc nu s-a corectat, poate n-a fost oboseala ?? who knows?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru