Hamilton la Ferrari?

Publicat Miercuri, 30.05.2007

De numai cinci curse a avut nevoie Lewis Hamilton in Marele Circ pentru a atrage, conform presei intrnationale, atentia celor de la Ferrari.

In varsta de 22 de ani, britanicul a realizat cel mai bun start de sezon din istoria unui debutant, fiind unul dintre protagonistii acestui inceput de sezon din Formula 1. Zvonurile spun ca Lewis, care in prezent castiga 500.000 de dolari pe sezon, ar putea ajunge la aproximativ 40 de milioane de dolari la Ferrari, lucru deloc de neglijat.

Daily Mail noteaza chiar ca Hamilton ar fi fost foarte suparat dupa Marele Premiu din Principat, acolo unde ar fi primit semnale din partea echipei ca sa-l lase pe Alonso sa castige, lucru care alimenteaza si mai mult aceste speculatii.

Comentarii (7)

  • isterie
    Cativa britanici deja si-au pierdut mintile, pe cand in toata lumea e calm pe chestia asta cu Mclaren si Lewis. Poate ei isi amintesc cum purta o uniforma neagra cu steluta in 3 colturi Mr Schuey. Ca apoi sa ajunga la Ferrari, ca nu s-a inteles cu Ron sa vanda sepcute cu numele Schumacher pe ele. Sau Kimi, care acum e la Ferrari dupa 3 ani la Mclaren.
    Dar cam fac confuzie englezii. A atras atentia lumii intregi, nu numai lui Ferrari. Dar are si beneficiul unei masini foarte competitive.
    0 0
  • ShArKy
    ...
    cum sa se duca hamilton la ferrari? meritul il are im proportie de 99,9 la suta ron dennis...shi chiar daka sar duce...ar veni raikkonen inapoi la mclaren?...
    0 0
  • !
    NU cred asa ceva...
    0 0
  • hakkinen
    ......
    Cred ca tot ce se intampla in acest moment,toate zvonurile,anchetele samd au un singur scop:sa-i destabilizeze pe cei de la McLaren,sa provoace un conflict in sanul echipei,pentru ca le merge prea bine in acest moment.
    Dar eu cred si sper ca vor iesi cu bine si nu se vor lasa intimidati.

    Bafta multa McLaren !
    0 0
  • Sa-si puna pofta-n cui
    Uite draga ce face Ferrari. Se uita dupa pilotii altor echipe in loc sa si-l imbunatateasca pe Kimmi "Rupe-Suspensia" Raikkonen.
    0 0
  • Bravo Lewis
    Mai bine mergi la Ferrari pe un salar mai mare si vei si mai respectat decat la McLaren
    0 0
  • exact Lewis
    la ferrari v-a trebui sa te conformezi lui todt unde niciodata nu au existat 2 piloti ci numai unul, celalalt fiind intotdeauna pilot de teste (vezi raikkonen in cursa de la Monaco), iar cum todt a ales deja pilotul nr.1 la ferrari(pe massa) tu vei cel care testeaza.
    vad ca celor de la ferrari le curg deja balele dupa alti piloti in loc sa-si vada de treburi
    eu cred ca Lewis va fi un fel de Hakkinen sau Alonso carora ferrari le produce greata
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru