Hamilton: "McLaren este mai puternica decat Ferrari"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 05.09.2008
Lewis Hamilton este convins ca McLaren va avea un pachet mult mai bun decat Ferrari in ultimele sase curse din acest sezon competitional.

Hamilton considera ca finalul de campionat va fi unul foarte echilibrat intre McLaren si Ferrari, insa crede ca echipa sa va fi avantajata de configuratiile circutelor din ultimele 6 curse.

"Pe circuitele cu linii drepte lungi ei au un mic avantaj, dar cred ca vom echilibra situatia", a declarat englezul la Spa. "Aici, Ferrari vor fi puternici, la fel ca anul trecut. Am facut un pas inainte cu masina noastra si ar trebui sa fim capabili sa concuram cu ei".

"La Monza cred ca vor fi mult mai rapizi decat anul trecut, dar totusi consider ca vom fi in avantaj. Pentru Singapore, vor fi foarte rapizi, ca la Valencia, asa ca poate vor fi avantajati, dar la Fuji si Shanghai am fost foarte puternici. Simt ca avem un pachet mai bun pentru ultimele curse. Vor fi capabili sa concureze cu noi, dar simt ca noi avem un avantaj".

Desi este liderul clasamentul general si are un avans de 6 puncte in fata lui Felipe Massa, Hamilton sustine ca lupta pentru titlu este departe de a fi incheiata. Mai mult, englezul considera ca si Kimi Raikkonen poate spera la titlu, chiar daca este la 13 puncte in urma sa.

"Nu as putea spune ca sunt intr-o pozitie confortabila. Niciodata nu ar trebui sa ma simt asa pentru ca atunci s-ar termina totul", a adaugat Hamilton. "Mai sunt 6 curse si foarte multe puncte disponibile, asa ca nu cred ca pentru Raikkonen totul s-a terminat. Cu siguranta are mult de munca pentru a recupera si bineinteles ca Massa este cea mai apropiata tinta pentru mine".

Comentarii (4)

  • stiam asta cu totii !!!
    nu mai trebuia postata aceasta stire stiam cu totii dar multumesc administratorilor deoarece poate prin intermediul acestei stiri aduc la cunostinta care e cea mai buna echipa din F1 si cel mai bun pilot il puteti vedea in poza de la aceasta stire!!!!!Multumirii!!!
    0 0
  • categoric
    Esti haios.Imi place ca iti sustii echipa preferata. Continua tot asa.Si nu te lasa intimidat de nimeni.SUCCES!!!!!!!!1
    0 0
  • :)
    si Van Damme e mai puternic ca Arnold, si Bruce Lee il bate pe Chuck Noris...samd. Grow up dude, face the reality. Daca Ferrari n-aveau ghinioane McLaren era pe nicaieri. Oricum, in clasamentul constructorilor punctele arata adevarul. In cel al pilotilor lucrurile o sa se corecteze curand. Un loser lamane un loser indiferent ce masina are
    0 0
  • NeoGalaxy
    Cred ca delireaza!
    Senna18 delireaza de la caldura din camera lui probabil. \Sunt curios... daca McLaren nu face mare branza pe acest circuit din diferite motive... ce v-a mai declara Lewis? Plus ca cred ca uita ca Ferrari au fost puternici pe circuite exact opus decat anul trecut. Asa ca unde McLaren au fost puternici anul trecut exista sansa ca Ferrari sa fie puternica si vice-versa. "Simt ca avem un pachet mai bun pentru ultimele curse. Vor fi capabili sa concureze cu noi, dar simt ca noi avem un avantaj" pai avantaje au cam toate echipele... ceea ce conteaza este daca si pun acest avantaj in valoare!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru