Hamilton: "McLaren, la egalitate cu Ferrari"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 25.09.2008
Lewis Hamilton considera ca Ferrari si McLaren pornesc cu sanse egale in Marele Premiu al statului Singapoore din acest weekend.

Cursa de pe noul circuit stradal din Asia este o necunoscuta pentru Lewis Hamilton, mai ales ca aceasta se va desfasura pe timpul noptii.

Pilotul echipei McLaren crede ca diferenta dintre team-ul britanic si Ferrari este foarte mica, insa spera sa se claseze in fata rivalilor sai la titlu.

"Nu cred ca suntem peste Ferrari, cred ca suntem cel putin la egalitate cu ei", a declarat Hamilton. "Referitor la pneuri, ei folosesc cauciucuri sensibil diferite fata de ale noastre, se chinuie mai mult sa le aduca la temperatura optima, dar apoi par sa fie mai buni pe distante lungi".

"Aici, folosim pneurile soft si super soft, iar ei sunt foarte competitivi cu astfel de pneuri. Vor fi puternici, dar asa cum am vazut la Valencia vom fi la fel de puternici ca si ei. Totul va depinde de calificari si sa poti pune tururi bune unul dupa altul".

Englezul compara circuitul din Singapore cu cel din Valencia si crede ca fanii Formulei 1 vor asista la cea mai interesanta cursa a anului. "Este similar cu Valencia, unde avem pereti in loc de barierele de la Monaco", a adaugat el.

"Dar este putin mai ingust si pilotezi pe strada, nu in port. Este foarte rapid, dar are si cateva viraje lente".

"Depasirile vor fi foarte provocatoare pentru ca vorbim de un circuit stradal. Avem cateva linii drepte mai lungi, asa ca daca esti chiar in spate poti depasi; si poate si in primul viraj, dar cred ca vor fi mai putine depasiri decat pe un circuit deschis. Cred ca va fi o cursa foarte interesanta, poate chiar mai interesanta decat celelalte din acest an. Doar pentru ca este o cursa pe timp de noapte nu stim la ce sa ne asteptam".

Comentarii (8)

  • e tare rau
    la varsta lui mai are par in cap de 2 dusuri si o ploaie, daca o sa ploua in singapore mai are doar de 2 dusuri :))))))
    0 0
  • @iorgas
    compenseaza nasul ce-a pierdut la par =))
    0 0
  • !!!
    Pai e mai bine ca nu are par. Altfel l-ar fi suparat pe Surinder Thathi pentru ca face sporturile cu motor de ras (vezi cazul Loeb). Hamilton o fi fost ras la Spa? Ca poate de-aia i-au dat 25 de secunde.
    0 0
  • ce comentarii inteligente!... va premiaza pentru cate cuvinte scrieti?!
    ce imi place cand citesc cometariile voastre... e imposibil sa nu gasesti "destepti" d'astia ca voi... nu aveti nici un fel de legatura cu sportul asta (probabil ca nici cu alte sporturi) insa va place sa va bagati in seama... si nestiind cum altfel, cautati diverse motive... tipic pentru oamenii de teapa voastra, tipic pentru Romania, mi-e sila de inteligenti d'astia ca voi...
    0 0
  • @geocriss
    Nu ca m-as simti atinsa de comm-ul tau (da, sunt nesimtita!), dar, desi informatia costa, iti pot oferi eu niste informatii gratuit azi: in lume traiesc oameni care si zimbesc, glumesc. Daca tu esti constipat, poti lua Dulcolax, am auzit ca ajuta! De asemenea, pentru sila ai 2 posibilitati: ori nu mai intri aici, unde numai "oameni de teapa voastra" si "destepti d'astia" si "inteligenti d'astia" intra (oricum nimeni nu cred ca te-a obligat sa citesti comentarii, s-au inventat niste obiecte numite carti, care sunt si de specialitate pentru oameni care nu sunt "inteligenti" si "destepti" ca tine, de ex, pe care le poti citi) sau iei 2 tablete de Metoclopramid/zi si ai rezolvat problema! Despre faptul ca e "tipic ptr Romania" as dori sa iti dau informatia": NU esti obligat sa traiesti in Romania, printre "destepti" si "inteligenti", du-te unde doresti...cit despre faptul ca se dau premii, observ ca tu ai folosit mult prea multe cuvinte, doar ca sa te repeti in aceesi idee, poate tu crezi ca se dau premii ? Si am un citat pentru tine, al lui Show: "I would like to take you seriously, but to do so would be an affront to your intelligence". G.B., in caz ca ai auzit ...
    0 0
  • @michelle_b
    mda... este adevarat, poate am fost cam deplasat in exprimare, insa nu era cazul unei demonstratii de cufureala verbala... Comentariile tale nu fac decat sa imi dea dreptate... de ce trebuie sa ne batem joc de orice?! de ce suntem atat de distructivi in abordarea oricarui subiect?! oare crezi, atat tu cat si ceilalti "experti" in ale exprimarii, ca daca prin refularea frustrarilor unor caractere mici si meschine, castiga cineva ceva, va inselati copii... NE inselam... nu de putine ori, ca si acum de altfel, m-am lasat atras in discutii de genul asta, si crede-ma nimeni nu a avut nimic de castigat... intru pe acest site ca sa aflu un anumit gen de informatii; posibilitatea de a posta comentarii a fost gandita in sensul impartii de idei si impresii despre subiectul sau articolul de fond... dar noi nu, ne umflam in pene, adresam injurii, aratam cat de culti suntem si cat de multe stim... jignim si acuzam... citeste aceste comentarii si o sa vezi ca am dreptate... daca tot esti atat de citita (sper ca citesti si altceva decat prospecte farmaceutice), pune mana si scrie ceva obiectiv despre ceea ce ne aduce pe toti in acest loc: Formula 1. Punct. Si poate reusesti si fara copy/paste. Macar o traducere grosiera... Bafta multa!
    0 0
  • @geocriss
    Nu am absolut nici o curiozitate sa intru in polemici cu persoana ta, de aceea e ultima data cind scriu. Vorbesti de interesul tau ptr F1, dar, de 6 luni de cind intru pe acest site nu am vazut nici un comentariu (inteligent sau nu, profesionist sau amator) al tau aici ! Acum, desi tii prelegeri despre cum ar trebui comentat aici, esti doar un "aruncator" de acuze, jicniri si ofense, fara sa folosesti timpul, de altfel pierdut in acuze, sa aduci informatii interesante despre F1 sau subiectul stirii, daca tot esti atit de interesat de subiect. Nu am sa ma cobor intr-atit incit sa iti spun parerea mea, ar insemna sa ajung la acelasi nivel ! Si pentru ca tot sunt experta in copy/paste (desi nu e copy/paste si daca ai incerca sa gindesti 1 singura secunda, ti-ai da seama ca, pentru a posta un citat intr-o limba straina, care potriveste contextului, se presupune ca intelegi ce postezi, nu e asa ?) imi mai folosesc o data maiestria (tot fara sa traduc, pentru ca ma astept la cit de superior privesti spre mine sa intelegi) pentru a-ti explica de ce: "I learned long ago, never to wrestle with a pig. You get dirty, and besides, the pig likes it !" (tot G.B., care, crede-ma nu e farmacist!!!) Te rog sa iei citatul ca o expresie, nu am sub nici o forma dorinta de a te jicni !
    0 0
  • hihihi
    HamHam o sa cam urle la luna dupa aceasta cursa cred ca o sa piarda si anul asta titlul dar cu o diferenta nu va mai fii in ultima cursa!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru