Hamilton: "Nimeni nu ne poate opri"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.06.2008
Lewis Hamilton sustine ca McLaren Mercedes vor fi de neoprit in acest sezon, chiar daca englezul a fiost penalizat cu 10 pozitii pe grila de start de la Magny Cours.

Pilotul echipei McLaren a pierdut sefia clasamentului general dupa ce a intrat in monopostul pilotat de Kimi Raikkonen in pitlane-ul de la Montreal. Ulterior, englezul a primit o penalizare de 10 pozitii pe grila de start a Marelui Premiu al Frantei.

"Asta nu schimba deloc lucrurile", a declarat Hamilton referindu-se la accident. "Nu mi-a afectat increderea si nu sunt dezamagit. Cu masina pe care o avem nimeni nu ne poate opri", a precizat Hamilton.

Pilotul considera ca actualul reulament al safety car-ului este "prostesc": "Personal, cred ca regula este prosteasca. Suntem in timpul cursei, cum as putea vedea o lumina rosie la sfarsitul pitlane-ului. Dar asta este regula si trebuie sa o accept".

Desi va pleca, cel mai probabil, de la mijlocul plutonului in cursa de la Magny Cours, Hamilton sustine ca este foarte motivat. "Plec cu 10 pozitii mai jos in cursa urmatoare. Nu am vrut sa ruinez cursa nimanui. Deja am pierdut tot. Asta ma face mai puternic. Abia astept Magny Cours".

Comentarii (7)

  • Great! Satisfation!!!
    Go go go my Hamilton, I like this fact that you're so confident and more powerful when thinking about Magny Cours. It's vital ! As you can see, my money are on McLaren Mercedes and Lewis Hamilton, obviously.
    0 0
  • Cioara imputita
    Pilot arogant, infect imputit si idiot, se si vede mare vedeta, s-a trezit prostu intr-o masina buna si-si da in petic ca un tigan coclit ce este, normal, mama blonda curva, tata cioroi bine dotat
    0 0
  • Excludere
    Pentru limbajul total neadecvat din comentariul de mai sus, userul tot_emil este exclus din concursul F1 Champ fara drept de reinscriere.

    Comentariul nu va fi sters tocmai pentru a reprezenta un exemplu de tip "asa nu" pentru toti userii F1 Champ.

    Este firesc ca fiecare dintre useri sa aiba un pilot preferat, dar toate comentariile de pe site-ul Automarket.ro trebuie sa respecte anumite reguli de bun simt.

    Multumim.
    0 0
  • in sfarsit am scapat de un huligan.:)
    sper sa nu fie singurul huligan dat afara.:)
    0 0
  • gresesti tot_emil
    cioara nu este o pasare imputita,in schimb hamilton este ultima jigodie din formula 1indiferent de culoarea pe care o are. dupa unii e singurul pilot care are voie sa greseasca, schumy cand gresea trebuia sa stea doua saptamani ascuns.........toti erau calare pe el,montoya la fel.........hamilton e rasfatatul acum,dar trebuie sa plateasca! numai un orb nu poate vedea intentia lui de a-l scoate pe kimi din cursa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    0 0
  • @daniel.popescu
    decizie foarte buna. Nu pot intelege cum cineva poate spune asemenea mizerii. Fanii adevarati iubesc in primul rand competitia, iar ce iubesti, respecti. Repet, decizie foarte buna
    0 0
  • @admin
    pedepsiti limbajul userului "lulucky69" ,altfel nu ma pot abtine si ii voi da o replica de sa ma tina minte !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru