Hamilton: "Nu ma ingrijoreaza forma lui Massa"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 27.09.2008
Lewis Hamilton sustine ca nu este ingrijorat de forma aratata de Felipe Massa in Singapore, desi britanicul a fost mai lent cu peste 6 zecimi de secunda decat rivalul sau.

Massa a impresionat in calificari si a obtinut pole positionul la pas, in timp ce Hamilton a fost nevoit sa se multumeasca doar cu locul secund.

Totusi, pilotul echipei McLaren sustine ca nu este ingrijorat de performanta lui Massa si priveste cu incredere cursa de duminica.

"Nu pot fi ingrijorat, dar cu siguranta turul meu a fost perfect", a declarat Hamilton. "Massa a facut un tur perfect si stiam ca sunt competitivi. Nu stim care este strategia lor, dar suntem intr-o pozitie favorabila pentru maine. Sunt multumit unde sunt. Va fi o cursa dificila, dar pozitia in care ne aflam este foarte buna".

Desi are incredere ca poate obtine victoria, Hamilton a admis ca depasirile vor fi foarte dificile in Singapore, motiv pentru care intrarile la boxe s-ar putea dovedi decisive. "Nu poti depasi aici", a adaugat Hamilton. "Nu cred. Pentru masinile rapide nu este o diferenta prea mare. Dar vom face tot ce putem duminica".

Comentarii (6)

  • masa nu castiga
    e prea dificil circuitul pentru nivelul lui de antitalent
    0 0
  • hmm
    prieteni poate aveti dreptate in felul vostru,dar daca massa intra la boxe in acelasi tur cu hamilton?atunci ce mai spuneti?antitalent?voi credeti ca o echipa de f1 isi permite sa tina un pilot prost in echipa mai ales daca acel pilot nu aduce bani echipei,vati aprins prea tare si daca era prea dificil circuitul pt el nu se clasa printre primii in fiecare sesiune.
    0 0
  • Mircea Mester
    @kova
    Conform regulamentului, urmatoarul pas care urmeaza imediat dupa avertisment (pe care l-ai primit saptamana trecuta) este excluderea din concurs.

    Cu parere de rau,

    Mircea Mester.
    0 0
  • hey
    nu-l excludeti pe kova e mult mai cuminte decat senna18,sia iesit si el din fire e pacat sa il excludeti chiar daca nu il cunosc
    0 0
  • MASSA
    Daca ploua maine massa nu prinde nici podiumul. Nu-i rau pilot dar pe poaie e dezastru.
    0 0
  • MASSA
    Massa, daca prinde pole... e bine :)
    sper din tot sufletul lao victorie Ferrari cu ambii piloti pe podium... :)
    De asemenea sper la un Kimi dezlantuit, cum a fost la Spa.... dar daca va fi asa... vai de massa :|... si vai si de dubla ferrari
    Go Massa, Go Kimi, Go Ferrari
    GO GO GO!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru