Hamilton se antreneaza pe PlayStation pentru Interlagos

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 11.10.2007

Lewis Hamilton prefera sa testeze circuitul de la Interlagos pe PlayStation, in loc sa foloseasca simulatorul pus la dispozitie de McLaren, considerand ca astfel va fi mai bine pregatit pentru Marele Premiu al Braziliei de saptamana viitoare.

Interlagos este un alt circuit necunoscut pentru britanic, spre deosebire de Alonso si Raikkonen care au mai concurat in Brazilia. Insa in ciuda faptului ca McLaren are un simulator ce valoareaza multe milioane de dolari la fabrica din Woking, Hamilton crede ca PlayStation-ul il va ajuta mai mult.

"Nu am de gand sa folosesc simulatorul, chiar daca pot sa fac asta daca vreau", a spus Hamilton. "Il folosesc numai daca ma duc la fabrica pentru a dezvolta monopostul. Nu obtin un avantaj prea mare daca il folosesc, nici fizic, nici mental. Si oricum, m-am jucat de multe ori pe circuitul din Brazilia pe PlayStation. Am facut curse cu fratele meu si l-am invins mereu!"

Hamilton insista ca este relaxat si linistit si asa intentioneaza sa ramana pentru urmatoarele zile.

"Saptamana asta ma voi pregati cu antrenorul meu", a adaugat Hamilton. "De asemenea, ma voi relaxa si voi juca golf. Imi voi vedea surorile si verisorii in acest weekend si imi voi incarca bateriile dupa calatorie", a incheiat britanicul.

Inaintea ultimei curse a sezonului, Lewis Hamilton conduce clasamentul pilotilor cu 107 puncte, fiind urmat la 4 puncte de Fernando Alonso, in timp ce Kimi Raikkonen este pe locul 3 la 7 puncte de pilotul britanic.

Cursa de la Interlagos se va disputa duminica, 21 octombrie 2007, cu incepere de la ora 19:00 (ora Romaniei).

Comentarii (11)

  • Antrenamente
    Bine ca nu se antreneaza cu o suzeta , jalnic a mai ajuns F1 in era de dupa M.S ( nu am fost fanul lui). Devine tot mai patetica infantila si lipsita de sens . Ma uit la F1 de prin 92-93 da parca ma uity in gol si daca pierd o cursa... deh asta este sigur nu am pierdut nimic interesant mai nou este ca si cum te ai uita la un tren si ai astepta sa se depaseasca vagoanele intre ele.....


    F1 este doar BANI sportu si competitivitatea este doar in Team Manageri.....
    0 0
  • !?
    Daca si asta este stire de punctat..., sunteti jalnici, imi pare rau ca trebuie sa o spun...
    0 0
  • lol lol lol
    "Am facut curse cu fratele meu si l-am invins mereu!"

    si eu m-am jucat NFSMW cu vecinii de la scara si i-am invins mereu. asta ce inseamna ca ma pot face pilot DTM ? :))))
    0 0
  • @Jiji
    Nu inseamna ca te poti face pilot de DTM inseamna ca daca il bati pe Ham.... asta la PS il poti bate si pe circuit. VAi de mama ei F1 sa compari un joc idiot jucat cu fratele tau handicapat sa-l bati si sa te mai si lauzi cu asta......

    Gretos scarbos scarbos si dizgratios asta este mai nou fabuloasa Formula1. A fost sport a fost spectaculos dar doara fost ca maine poimaine o sa vedem sugari ( copii de pana la un an) oracaind prin masini . Bine a zis Niki Lauda la un moment dat ca masina de formula unu poate fii condusa si de o maimuta.
    0 0
  • ALONSO
    Catre organizatori: TREZIREA!!! ALONSO A SEMNAT CU RENAULT.
    "Dublul campion mondial Fernando Alonso, acum la McLaren-Mercedes, a semnat un contract valabil pentru următorii trei ani cu Renault, începând din 2008, anunţă agenţia AFP, citată de NewsIn."
    0 0
  • @Seb
    Daca ai fi citit toate stirile de pe Automarket, ai fi observat si aceasta stire:
    http://formula1.automarket.ro/articole/alonso-tot-mai-aproape-de-renault-6917.html.
    Alonso nu a semnat niciun contract cu Renault, ci, dupa cum spune presa germana, doar o scrisoare de intentie.
    Alonso trebuie MAI INTAI sa-si rezilieze contractul cu McLaren, si abia poi sa semneze cu Renault sau oricare alta echipa.
    0 0
  • @daniel popescu
    AFP spune altceva. Ceea ce spuneti a aparut in Bild
    0 0
  • @jiji si kkk
    Va e ciuda ca v-a lua Hamilton campionatul? Sa va fie! Si sa crapati de ciuda rasistilor! Daca unul dintre voi il bate pe Hamilton pe PS conducand cu volan atunci mai vorbim, pana atunci nu va da-ti smecheri ca sunte-ti doar niste mucosi pierduti pe net.
    0 0
  • @eddy
    daca cineva nu il place pe Hamilton nu inseamna ca e mucos pierdut pe net. apropos am 30 de ani nu is kiar mucos. verifica-ti vocabularu domnisorule sau mai bine nu posta. nu il plac pe Hamilton si gata.
    0 0
  • aliosa23
    negri pe plantatie
    negri pe plantatie
    0 0
  • @eddy
    Daca te intereseaza si asta sa ca fapt divers sunt suporter Williams si nicidecum Mc... sau Ferrari asa ca mi se falfaie cine ia campionatu pentru ca sigur favoritii mei nu au sanse deci....., si pe langa Williams imi mai placea F1 in anii 90 cand era sport in stare pura si nu trenulet in care vagoanele nu se depasesc niciodfata unul pe celalat. Daca intelegi bine daca nu iar ii bine ca eu tot la aceeasi parere raman si Apropo Ham... asta nu mi-ar fii placut nici daca era la Williams asa cum nu-mi place nici Massa. Lipseste carisma lipseste barbatia din "sportu" asta lipseste sarea si piperul ca deja nici cand ploua nu se mai intampla ce se intampala in anii 90.

    Asa ca F1 moare incet ( parerea mea) eu unu mai nou parca prefer mai bine sa ma uit la un MotoGP ca ala are macare sare si piper si lupta se poarta mult mai mult pe pista decat in culise sau macar isi spala rufele in familie si nu posteaza alde Jea Tod(t) sau Ron Dennis in postura de Fecioare adevarati stalpi ai moralitatii....

    lol
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru