Hamilton, surprins de timpii realizati de Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 24.05.2008
Lewis Hamilton s-a declarat surprins de rezultatele obtinute de Ferrari in calificari, dupa ce Massa si Raikkonen au ocupat prima linie a grilei de start.

Pilotul echipei McLaren a fost nevoit sa se multumeasca cu locul 3 in calificari, urmand sa imparta a doua linie a grilei cu coechipierul sau, Heikki Kovalainen. Englezul crede ca a pierdut mult timp pe al doilea sector al circuitului.

"Ne-am gandit ca vom fi ceva mai rapizi, dar am fost surprinsi de performantele celor de la Ferrari", a marturisit Hamilton. "Am fost multumit de cum a decurs sesiunea, turul meu a fost bun, nu am avut nicio problema de trafic, iar masina a fost in general buna. Am simtit ca am avut doua tururi bune. Cred ca am pierdut multa tractiune in al doilea sector, probabil in tunel. Iar in ultimul sector nu am fost capabil sa franez atat de tarziu".

Desi posibilitatile de depasire sunt foarte limitate la Monaco, Hamilton crede ca va putea lupta pentru victorie cu cei doi piloti ai Scuderiei Ferrari. "In antrenamente a fost foarte usor sa fac un tur bun si am fost capabil sa fortez mai mult daca vroiam", a adaugat englezul. "Am fost increzatori ca vom avea un timp bun in Q3, dar am fost mai mult la limita.

Vom forta foarte mult in cursa si vom fi capabili de o cursa buna".

Comentarii (4)

  • Punctaj
    Sincer sa fiu, m-am hotarat sa urmaresc site-ul asta doar pentru stirile din F1, deoarece concursul incepe sa fie o semi-loterie.
    Cum adica, un pilot RIVAL recunoaste ca Ferrari a avut o masina mai buna, si totusi echipa lui primeste tot +3, ca si Ferrari???
    0 0
  • punctare incorecta :(
    nu este prima oara cand se dau puncte aiurea.
    0 0
  • Just grow up
    Mie mi se pare ca punctajele se dau foarte corect...dar va treziti voi care ati avut alegeri neinspirate si incepeti sa criticati
    0 0
  • ba e corect
    punctele se dau corect, ca nu a fost vina masinii, hamilton a spus ca e multumit de masina, dar a gresit el, asa ca daca masina a fost buna si a fost capabila de pole, pilotul a gresit, ceea ce e normal ca echipa sa ia puncte plus si pilotul puncte minus, cum e valabil cand pilotul este bun si masina cedeaza, pilotul ia plus si echipa minus
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru