Hamilton: "Va fi greu sa il bat pe Massa"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 23.08.2008
Lewis Hamilton crede ca va avea o misiune dificila in cursa de duminica de la Valencia si sustine ca Felipe Massa va fi greu de invins.

Massa si Hamilton vor pleca maine de pe prima linie a grilei de start in Marele Premiu al Europei, iar englezul crede ca pilotul Scuderiei Ferrari a fost cel mai bun pe primul sector al circuitului.

"Am urmarit turul lui Massa si in primul sector i-a distrus pe toti, asa ca va fi greu de batut maine, dar vom forta cat vom putea de mult", a declarat Hamilton.

Pilotul echipei McLaren sustine ca beneficiaza de o masina competitiva, capabila sa lupte pentru victorie in cursa de duminica. "A fost foarte bine pentru mine", a adaugat el. "Stiam ca avem o masina buna si nu am avut nicio problema sa trecem de Q1 si Q2. Masina a fost grozava. Primul tur nu a fost grozav, am pierdut cam o secunda fata de al doilea. Al doilea a fost foarte bun. Cu siguranta puteam obtine un timp mai bun, dar sunt intr-o pozitie favorabila pentru maine".

Comentarii (13)

  • ?
    Echipa McLaren primeste puncte dar echipa Ferrari nu ?
    0 0
  • Snatch ...
    Esti mai nou ,ar fi trebuit sa stii ca aici se puncteaza oricum ,dar nu corect...eventual mergi la o ghicitoare ca sa afli ce stiri se puncteaza si ce nu,ai mai multe sanse ,eu am incetat de ceva vreme sa mai alerg dupa punctele din "stiri"
    0 0
  • ???chiar asa ....
    daca Mclaren care sustin ca au o masina buna au primit puncte, Ferrari, care au DOVEDIT ca au o masina buna de ce nu primesc ?
    0 0
  • @admin
    "Am urmarit turul lui Massa si in primul sector i-a distrus pe toti, asa ca va fi greu de batut maine" spune Hamilton. Oare nu cu o masina Ferrari a realizat Massa asta ? Massa nu a alergat pe jos! De ce nu s-au acordat puncte echipei Ferrari ? Cu atit mai mult, cu cit, totusi, Ferrari e in pole, nu Mclaren...
    0 0
  • @ admin
    sa punctat la stirea precedenta..:)..asa zice veioza
    0 0
  • HAM /HAM
    ~Pe valencia e nebunie.. cel care se adapteaza si are setari bune si nu greseste dp pod e ok ...linia start sosire e scurta.. Pe pariu ca va fi o surpriza maine,,,
    0 0
  • parerea mea
    eu kred ka massa le rupe fundu la toti...
    e diliu tare brazilianul
    0 0
  • cursa
    Maine va castiga Kimi!
    0 0
  • cursa
    ~maine MASSA SAU HAM HAM VOR CASTIGA...:-?? asa zice veioza.. ca in cafea nu mai e la moda...
    0 0
  • Desi nu vreau s-ar putea sa castige masmas
    Au o masina mult mai buna decat McLaren. Lewis a stors-o dar tot n-a reusit pole-ul.
    0 0
  • @drako, @ally_great
    stai chill, ca iar ii cade caruta lui "masmas" :D. De data asta, ca lui mika, in ultimul tur, la 400 de metri de finish =))
    Ally, instinctul tau nu se inseala, la fel zice si globul meu (si e recent adus de la reparat) =)) = ))
    0 0
  • ...
    nu stie nimeni...ploua sau nu ploua ? :)
    0 0
  • Vremea
    Deocamdata, dupa datele ce le-am gasit pe net, nu ploua
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru