Hamilton vrea prima dubla pentru McLaren

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 02.08.2008
Lewis Hamilton a marturisit ca este foarte incantat de modul in care se comporta monopostul in Ungaria si spera ca McLaren sa obtina duminica prima dubla din acest sezon.

Hamilton va pleca din pole position in Marele Premiu al Ungariei, dupa ce a stabilit cel mai bun timp in calificarile de sambata. In plus, coechipierul sau, Heikki Kovalainen, il completeaza pe britanic pe prima linie a grilei de start.

"A fost un weekend decent pana acum si echipa a facut o treaba grozava imbunatatind din nou masina. Prestatia masinii noastre este excelenta si este minunat ca eu si Heikki suntem pe primele doua locuri", a declarat Hamilton la finalul calificarilor. "Cu siguranta nu te poti simti niciodata confortabil, dar ma simt in siguranta. Avem viteza necesara pentru a forta victoria. Ar fi grozav sa avem o dubla pentru echipa. Team-ul merita asta si cred ca si eu si Heikki meritam asta".

Hamilton sustine ca ar fi putut fi chiar si mai rapid in ultima parte a calificarilor si il felicita pe Kovalainen pentru timpul pe care l-a obtinut. "Massa nu ma crede. Mai aveam ceva timp. Masina a fost grozava. In sectorul 1 am fost foarte bun, dar cand am intrat in virajul 5 am blocat roata dreapta-fata.

A fost o jumatate de zecime sau o zecime, dar oricum este important. Din fericire restul turului a fost bun. Heikki a fost cel mai rapid in ultimul sector, asa ca ma impinge foarte mult din spate. Este bun", a mai precizat englezul.

Comentarii (4)

  • The Best!!!!!
    Cat mai multe fotografii de genul acesta sper ca maine kova sa isi pastreze pozitia merita!!!!!!
    0 0
  • ....
    kova chiar merita ....,, hamilt. sper sa si-o ia ....
    0 0
  • Asa o sa fie!
    L-am vazut dupa calificari pe masa resemnat, stia ca nu le poate tine piept sagetilor arginti.
    0 0
  • Bravo McLaren !
    Bravo baieti ! Va vreau tot asa pana la sfarsitul sezonului ! Sa vedem ce scandal mai inventeaza atunci feraierii ! Anul trecut McLaren facea legea pt ca au furat niste date-dar anul acesta de ce merge asa de bine ? Ma intreb cum ar fi mers daca mai era si Alonso acolo sa regleze el masina.............GO McLaren !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru