Hamilton vrea titlul mondial

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 19.02.2008

Lewis Hamilton si-a avertizat rivalii din Formula 1 ca va avea prestatii mai bune in acest an dupa ce a primit trofeul Revelatia Anului din partea Academiei Laureus.

Dupa ce anul trecut a terminat campionatul pe locul 2 la un singur punct in spatele campionului Kimi Raikkonen, hamilton spune ca este mult mai ambitios in acest sezon. "Obiectivele mele sunt sa castig mai multe curse, sa termin mai multe curse si sa obtin mai multe pole positionuri, iar obiectivul meu principal este sa castig campionatul mondial", a declarat Hamilton.

"Anul trecut am fost foarte, foarte aproape sa terminam toate cursele si trebuie sa imbunatatim acest aspect. va fi din nou un sezon dificil, asa ca muncim cat de bine putem. dar ma simt mult mai increzator decat anul trecut, chiar mai determinat, pentru ca stiu la ce sa ma astept. Stiu cum sa gestionez mai bine timpul, stiu cum sa ma antrenez mai bine si cum sa pilotez mai bine, astfel ca sunt foarte optimist", a incheiat britanicul.

Comentarii (9)

  • Hamhamilton
    Sper sa castige orcine numa asta nu.....
    0 0
  • Nu-i singurul ...
    Dar cine a zis ca ceilalti piloti vor sta pe loc? Lewis va avea de furca in noul sezon cu piloti probabil la fel sau chiar mai motivati ca el: Raikkonen, Massa, Alonso si chiar Kovalainen, care cel putin mie mi-a facut o impresie foarte buna in testele de pina acum.Nu stiu dece, dar imi place mai tare de el atunci cind tace...
    0 0
  • kkk-esti un g u n o i
    Decat tiganii de italieni mai bine McLaren sau BMW. oricum "tomatele" nu-l mai au pe omul lor care sa le faca masina (Scuipmacher) deci se cam termina tiganiada. Sunt sigur ca va iesi la iveala povestea podelelor false de la "tomate". Degeaba incearca FIA sa loveasca in 2 ingineri care au vrut sa se tireze la Honda. Pana la urma se stie ca meclistul de Bernie e fan tomate si pana nu dispare lepricanu asta din F1 nu vom avea o competitie stabila ca in anii 80-90. Sper sa fie anul McLaren si cel mai bun dintre cei 2 sa castige.
    0 0
  • andu00
    frustratu de kkk...t.
    ce dracu nui ajunge lu kkk...t asta ?tot timpu are ceva de comentat la adresa lui hamilton.e tanar si bun ce nuiti cinvine?
    0 0
  • Cel mai bun sa castige
    Cu siguranta lupta se va da tot intre Kimi - Massa - Hamilton - Alonso. Asta este destul de sigur, dupa cum am vazut timpii din teste. Oricum anul trecut Hamilton a pierdut titlul pe mana lui, lipsa de experienta s-a vazut in ultimile 2 etape. Anul acesta va fi no 1 in echipa, asa ca va fi preiunea mai mare pe el.Si ca o lamurire... Schumacher inca este pilotul echipei Ferrari. A testat si va mai testa. Indicatiile sale sunt deosebit de pretioase. Chiar si daca Schumi nu ar mai fi pilot la Ferrari, echipa va fi puternica. Au reusit fara Schumi, Martinelli si Ross. Omul cheie este inca acolo, cu toate ca jobul sau este doar de superviser: Rory Byrne.
    0 0
  • @kkk si cox comentati si nu scuipati
    mah, voi doi nu aveti de lucru...cometati stirile cat se poate de obiectiv si nu mai stricati paginile de la automarket cu aberatiile voastre...
    0 0
  • multa bafta
    sper ca anul asta sa reuseasca. m-am saturat sa-i vad pe "ferraristi "cum se bucura
    0 0
  • @eu
    Amice ca inginer auto eu consider ca am o parere destul de pertinenta. Sunt curios de cat timp urmaresti F1 sa fii atat de specialist? Nu voi abera niciodata cine ma cunoaste stie ca nu mint si nu o ard aiurea cum fac altii. Respect to all F1 teams-tomate pt munca depusa si pt istorie.
    0 0
  • Prea tanar pt. asta
    Mai are multi Km. pana sa spere la asa ceva. Am fost fan McLaren de 10 ani dar anul trecut m-au dezamagit rau de tot, mai bine pierdeau cu fruntea sus. Cu 4 curse castigate nu ai cum sa te gandesti la asa ceva. Oricum o sa fie op batalie interesanta anul acesta. Forza Renault!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru