Heidfeld agreaza primele 3 viraje de la Shanghai

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 02.10.2007

Numai cateva zile separa Marele Premiu al Japoniei de penultima cursa din calendarul Formulei 1, cea de la Shanghai, iar China este pregatita sa primeasca cele 11 echipe. Pilotul echipei BMW-Sauber, Nick Heidfeld, nu ezita sa faca o scurta caracterizare circuitului.

"Primele 3 viraje sunt printre sectiunile mele favorite din calendarul Formulei 1", spune Heidfeld. "Te apropii de primul viraj cu viteza mare si trebuie sa virazi imediat la dreapta. Sa iesi corect din acest viraj va fi si mai interesant anul viitor cand vom pilota fara tractiune controlata. In ansamblu, circuitul mi se pare dragut".

Pe langa caracterisiticile tehnice, germanul apreciaza si infrastructura circuitului. "Desi este este atat de nou, configuratia circuitului are un caracter natural. Paddock-urile sunt distinctive si imense ca marime. Acelasi lucru este valabil si pentru un numar de cladiri din Shanghai, dar zgarie-norii moderni, hotelurile si restaurantele sunt doar o parte din acest peisaj. In multe cartiere si in zonele adiacente oamenii traiesc in saracie.

Anul acesta familia mi se va alatura in turul Asiei si sper sa gasesc timp pentru a vizita partile frumoase ale orasului", a mai declarat Heidfeld, care ocupa locul 5 in clasament cu 56 de puncte.

Comentarii (1)

  • OMG
    doamne ba ce reclame tampite aveti :| era sa surzesc
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru