Heidfeld: "Echipa a avut un sezon fantastic"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 20.10.2008
Nick Heidfeld crede ca BMW-Sauber a avut un sezon excelent in 2008, chiar daca echipa a pierdut orice sansa de a castiga titlul mondial la constructori.

Heidfeld a terminat pe locul 5 Marele Premiu al Chinei si s-a declarat multumit de evolutia sa in penultima cursa a sezonului. "Sunt foarte fericit dupa cursa de duminica.

"La start am castigat pozitii, iar in primul viraj l-am depasit pe Vettel pe interior. Mi-a atins spatele masinii, dar mi-a spus deja ca nu a fost cu intentie si, oricum, nu s-a intamplat nimic. Asa ca dupa cateva viraje eram eja pe locul 6, acolo de unde ar fi trebuit sa iau startul", a declarat germanul.

BMW-Sauber a pierdut orice sansa de a castiga campionatul constructorilor, insa Heidfeld crede ca echipa a avut parte de un an foarte bun.

"Este adevarat ca nu mai avem nicio speranta sa castigam campionatul constructorilor, si nici Kubica nu mai poate castiga campionatul pilotilor. Dar nu ar trebui sa fim prea dezamagiti, echipa a avut un al treilea sezon fantastic, iar Kubica in mod deosebit a avut un an foarte bun. Nu s-a terminat inca".

Comentarii (4)

  • mai are sanse la titlu?
    Din cate tin minte, acum o saptamana Kimi Raikonnen a primit -10 pt ca nu mai putea lupta pt titlu. Massa, Ham si Kubica au primit cate +10. Acum de ce nu primeste Kubica -10? si restul +? Daca stau sa ma gandesc, poate Kubica ar trebui sa ia -20, sa anuleze acel + de data trecuta. Nu alerg dupa puncte, dar o grila e o grila, indiferent ca e secreta sau nu.
    0 0
  • :)
    comentariul voiam sa-l pun la stirea cu Kubica. ma scuzati
    0 0
  • Kubica@drstupid
    De acord cu parerea ta. Nu l-am pus pe Kubica pentru ca ma asteptam sa primeasca -10 pt ca a iesit din lupta pt titlu.
    0 0
  • ?
    Astept in continuare un raspuns. Desi cred ca nu il voi primi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru