Heidfeld: "Fanii englezi sunt speciali"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 03.07.2007

Dupa locul 5 ocupat la Magny Cours, Nick Heidfeld asteapta cu nerabdare cursa de la Silverstone, unde fanii sunt foarte entuziasti.

"La Silverstone imi place in mod special comportamentul suporterilor, pentru ca sunt fani adevarati ai sporturilor cu motor. Sunt foarte bine informati si au fost entuziasmati chiar si atunci cand pilotii englezi nu erau in fruntea clasamentului. Interesul lor a crescut si mai mult acum, datorita lui Hamilton, insa atmosfera a fost intotdeauna buna aici", a precizat Heidfeld. Germanul a mai declarat ca pachetul aerodinamic este foarte important.

"In timpul testelor am constatat ca circuitul este extrem de accidentat, fapt observat si de ceilalti piloti. De asemenea, vremea ar putea aduce mai multa spectaculozitate cursei. La Silverstone este vital sa ai un pachet aerodinamic bun", a incheiat pilotul echipei BMW-Sauber.

Comentarii (7)

  • ...
    credeam ca o ziceti pe aia cu contractul...
    0 0
  • mai lasa-ne ma
    bai horted sau cum iti zice...mai lasa-ne tata cu comentariile tale insipide...tu niciodata nu esti multumit de nimeni si de nimic...ar trebui sa fii pe putin pe post de Miki,,,,apropo, cand ai luat masa ultima data cu Schumi???
    0 0
  • ...
    ...si parerea mea e ca era mai importanta stirea ca a semnat pe inca 2 ani cu BMW-Sauber ;-)
    0 0
  • @unu
    acum o saptamana, dar a zis ca nu mai vine pe aici ca e unu care se tot baga in seama fara sa-l intrebe nimeni
    0 0
  • Prelungirea contractului - un simplu zvon
    Nu este oficial ca Heidfeld a semnat pe 2 ani cu BMW. Stirea a aparut in tabloidul german "Bild". Nu exista niciun comunicat oficial in acest sens.
    0 0
  • vettel
    SAU MACAR DE VETTEL SA SPUNETI CEVA...
    0 0
  • cristian
    vai de capul vostru
    v-ar placea sa stiti ceva despre Formula 1 !nu?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru