Heidfeld nu comenteaza declaratiile lui Howett

Publicat Vineri, 27.04.2007

Nick Heidfeld, pilotul celor de la BWM Sauber, a evitat sa comenteze pe marginea acuzelor lansate la adresa sa de catre John Howett, boss-ul celor de la Toyota.

"Stiu bine ce am de facut pe circuit. Imi voi pastra energia pentru a pilota cat mai rapid si nu pentru a vorbi", a declarat Heidfeld.

Howett declarase despre pilotul german ca este unul de valoare medie si ca nu detine nimic special in maniera de a conduce un monopost de Formula 1.

Comentarii (13)

  • joeadrianblack
    egalitate
    exact atata minte ai ca si John Howett.
    0 0
  • avocatu
    s-a luat vacanta
    se pare ca Mirciulica & Co. si-au luat liber astazi....nici o veste de la ei...:)
    0 0
  • avocatu
    pt Mircea Mester
    mircea, esti cumva din Arad?! :)
    0 0
  • avocatu
    trezireaaa! :))
    haideti oameni buni, ce se intampla cu voi? chiar nici un semn de viata, incep sa-mi fac griji..chiar va prelungiti vacanta asa muuult? come on!!! ne trebuie punctee!
    0 0
  • acum vorbind serios..
    chiar nu mai publicati nici o stire??de cateva zile nu ati bagat nimic
    0 0
  • nici macar testele:(
    e mare pacat daca testele din astea 3 zile, incepand cu luni, raman nepunctate:((...se pare ca cel de luni e deja istorie, probabil ca pana va aparea pe site, daca va aparea, vom afla cu totii rezultatele din alte surse....ar fi trebuit sa fie blocate schimbarile...
    0 0
  • :((
    Sunteti niste neseriosi!! RUSINE!! eu un concurs de r...t si voi insiva, cei care "faceti regulile", il tratati ca atare! ma lipsesc de voi
    0 0
  • avocatu
    relax
    stati linistiti, mai ales tu emma, bajetii sunt dusi la mici de 1 Mai Muncitoresc:)) a inceput inca de sambata si probabil va tine inca cateva zile...imi pare rau de sesiunile de teste care au fost compromise...
    0 0
  • pai noi de ce am ramas?
    E toata lumea in Bulgaria sau la padure de ceva zile? Serios acum, au aparut minim 5 informatii legate de o anume echipa de top. Daca veti puncta cealata echipa de top cand se apuca sa dea din gura declaratii, ar fi chiar urat din partea voastra.
    Hai distractie placuta! dar nu uitati sa aduceti la zi site-ul.
    0 0
  • 1Mai ,1Mai ,nici un punct tu nu ne dai?
    Toata lumea e la mici si bere , mai putin baietii aia din teste si cu noi ,astia care suntem seriosi si ne aruncam macar o privire pe site .Cred ca nu mai putem face altceva decit sa conversam si sa ne dam informatii intre noi si cind se intorc astia din vacanta le spunem ca le-am confiscat site-ul pe motiv de proasta administrare .
    0 0
  • .....
    si v-ati luat unii de mine pe alt topic :)
    0 0
  • Mestere mestere
    Domnu Mester, te-am lasat sa-ti faci treaba bine. Asa m-ai rugat. No, unde-s stirile? Asa intelegi mataluta prin "o sa ne facem treaba in asa fel sa fie bine"? Ati facut si voi un joc de doi lei.
    0 0
  • avocatu
    :))
    o completare la antevorbitorul meu: lei vechi sa se inteleaga, nu RON :)) scuze meshtere ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru