Heidfeld, “plictisit” la final de sezon

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 13.09.2007

Nick Heidfeld a admis ca este plictisit la acest final de sezon, intrucat pozitia sa si a echipei BMW-Sauber in cele doua clasamente este foarte putin probabil sa se mai schimbe.

“Sincer sa fiu sunt putin plictisit de acest campionat pentru ca din punctul meu de vedere totul este incheiat. Voi fi pe locul 5 in clasamentul pilotilor si vom fi pe locul 3 in clasamentul constructorilor indiferent ce vom face de acum incolo. De aceea devine un pic plictisitor”, a declarat germanul jurnalistilor prezenti la Spa.

Heidfeld admite insa ca BMW-Sauber se poate concentra acum pe masina de anul viitor, spre deosebire de McLaren si Ferrari, care inca lupta pentru titlu. “Este bine ca putem incepe munca atat de devreme, pentru ca McLaren si Ferrari lupta din greu pentru cele doua campionate, iar noi nu. Evident, ne va fi mai usor sa micsoram diferenta dintre noi si ei. Acesta este obiectivul nostru", a mai precizat pilotul BMW.

Comentarii (1)

  • Rectificare
    BMW-Sauber sunt DEJA vicecampioni mondiali, din doar al doilea lor sezon in F1!!!!!!!!BRAVO LOR!!!!!!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru