Hill il incurajeaza pe Button

Publicat Miercuri, 27.06.2007

Desi Jason Button a avut o prestatie dezamagitoare in acest debut de sezon, fostul campion mondial Damon Hill considera ca britanicul nu si-a spus ultimul cuvant in "Marele Circ".

"Button mai are timp sa creasca. Formula 1 se schimba constant si intotdeauna pot aparea oportunitati pentru Jason. Sunt convins ca in prezent da tot ce are mai bun din el la Honda. Cred ca ar trebui sa discute mai mult cu inginerii, daca acestia nu ii ofera o masina competitiva. Este firesc sa vorbeasca cu echipa despre aceste probleme, insa trebuie sa o faca in limite rezonabile", a precizat Hill.

Comentarii (6)

  • Punctaj
    Nu am comentat aproape niciodata modalitatile de punctaj dar de cateva zile se dau niste puncte pe care chiar nu le pricep.
    Cum pana mea reuseste sa fie punctata 12 puncte o astfel de stire. Mai mult de 7 puncte nu cred ca putea sa primeasca.
    0 0
  • Mircea
    Stire
    Vezi stirea cu Hill/Hamilton de ieri si ai imediat raspunsul.
    Totul e la nivel logic :)
    0 0
  • aaaaaa
    12 puncte ca si-a dat damon cu parerea.o sa-mi dau si eu cu parerea sa vedem cat ii acordati kiar dk nu am fost pilot de f1 dar asa ca idee.n-am auzit sa fie asa mare talent damon asta incat sa prevada el viitorul fiecarui pilot.
    0 0
  • NU se mai poate
    Deja nu mai este gluma si tinde spre nesimtire...
    Domul Mircea a zis sa ne uitam la stirea Hill/Hamilton....dar nu inteleg acolo de ce s-au acordat atatea puncte...ca vorba unei persoane de aici...nu e Damon asta cel mai mare pilot si nci daca ar fi nu se pot da atatea puncte unei persoane care toate sezoanele din F1 a fost un dezastru....
    RUSINE!!!!
    0 0
  • avocatu
    chiar?
    dc nu i-ati dat tot 17? Exista intr-adevar o grila foarte stricta de punctare...insa are mai multe pagini: pe o pagina e Hamilton, pe alta e Massa, pe alta e Button, s.a.m.d., diferite in "greutate" evident. Jalnici...
    0 0
  • Mircea
    declaratie
    Din partea aceea a computerului nu se observa diferenta dintre afirmatii?

    In cazul lui HAM spune ca va fi campion mondial, in cazul lui BUT spune ca "mai are timp sa creasca". E o diferenta sau nu?

    In plus, l-ai putut lua pe Hamilton in echipa si gata. Discussion over.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru