Honda a “sabotat” Super Aguri

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 18.09.2007

Honda a “sabotat” operatiunile de cursa ale echipei surori, Super Aguri, la Marele Premiu al Belgiei, conform zonurilor de la Spa.

Site-ul postului de televiziune american Speed TV a citat surse apropiate echipei cu sediul la Leafield care isi acuza furnizorul de motoare ca nu a permis echipei Super Aguri sa foloseasca o aripa care a fost testata cu succes la Spa in luna iulie.

Anthony Davidson si Takuma Sato au fost nevoiti sa conduca o masina cu mai putine optiuni efective, chiar daca Davidson a caracterizat masina sa ca fiind “greu de condus”. In clasamentul constructorilor, Honda este la doua puncte in spatele echipei satelit conduse de Agur Suzuki.

Mai mult, se pare ca din cauza sprijinului pe care il primeste din care Honda, Suzuki a fost nevoit sa vanda o mare parte din echipa unui om de afaceri japonez. Intelegerea ar putea fi facuta publica saptamana viitoare la Fuji.

Comentarii (2)

  • Ce face Mercedes de acum inainte cu McLaren
    Oare nu vi se pare important ce va face Mercedes de acum inainte dupa tot scandalul de spionaj? Va rog sa fiti seriosi... pe bune acum, ati punctat de foarte multe ori questii de imagine care nu erau foarte importante, dar cred ca faptul ca McLaren va avea in continuare tot suportul Mercedes e foarte important, mai ales ca Mercedes are o multime de actiuni la McLaren...
    Sursa de incredere: http://www.autosport.com/news/report.php/id/62531
    0 0
  • interesant
    dar am citit k si Mercedes ofera sprijin in continoare lui McLaren,sa vedem stirea mai detaliata
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru