Honda, depasiti de Super Aguri

Publicat Miercuri, 28.03.2007

Honda nu a reusit sa isi depaseasca "ucenicii" de la Super Aguri astazi la Sepang, desi timpii lui Rubens Barrichello au fost mai buni cu circa jumatate de secunda pe tur fata de sesiunea de ieri. Ambele masini Honda s-au clasat insa in spatele lui Takuma Sato, japonezul de la Super Aguri, care utilizeaza o versiune modificata a monopostului Honda de anul trecut. In plus, pilotul Honda a fost cu 1.3 secunde mai lent decat detinatorul primului timp de astazi, Kimi Raikkonen.

Brazilianul a suferit astazi si o defectiune la motor la doar o jumatate de ora de la debutul sesiunii de teste.

Dupa-amiaza de la Sepang a fost ocupata de colegul lui Barrichello, Jenson Button, cel care a incercat sa scoata tot ce are monopostul Honda mai mai bun. cele 24 de tururi nu i-au folosit insa prea mult britanicului, care s-a apropiat totusi de timpul lui Barrichello.

Comentarii (5)

  • Aguri?
    aguri nu ia nici un punct? :D
    0 0
  • Mircea Mester
    Corect
    Absolut corect, imi pare rau de neatentie. S-a rezolvat.
    0 0
  • avocatu
    asta-i culmea
    mai Mestere, asta le intrece pe toate, scuza-ma. Sunt convins ca te-ai saturat peste puteri de critice, dar faptul ca ai dat puncte la cererea unui participant si ai realizat doar dupa atentionarea lui ca trebuia sa-i dai puncte, in incercarea de a repara greseala, mai rau ai dat "cu bata in balta"....Ai pus capac la toate!
    0 0
  • culmea ... culmelor? ;))
    tre sa recunosc ca avocatu' are perfecta dreptate, daca s-o ajuns ca "juriul" sa fie influentat de participanti (chair daca au dreptate) nu ma mir sa apara stiri pozitive doar pentru echipele celor din redactie :))
    oricum... pana la urma.. e mai amuzant sa urmaresti zilnic regulamentul pt a fi in tema cu modificarile facute, si vazand cum se iau puncte la "f1 champ" pe baza svonurilor!
    0 0
  • Mircea Mester
    asa e
    "chiar daca au dreptate".

    Mai gresim si noi. Ma bucur cand un participant la concurs vede unele lucruri pe care noi nu le-am observat din diferite motive.

    Este primul user care comenteaza pertinent in legatura cu punctele unei stiri.

    Avoacatu', este problema ta. Daca vei reusi vreodata sa comentezi la subiect poate vei avea si tu dreptate.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru