Honda neagă îmbunatăţirea motorului cu 45 CP: "Vom câştiga doar 15 CP"

de Daniel Popescu
Luni, 03.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a negat informaţiile potrivit cărora va obţine un spor de 45 de cai putere pentru motor înainte de cursa din Belgia şi susţine că progresele se vor limita la numai 15 cai putere.

Esential 15 cai putere va castiga Honda prin imbunatatirea motorului inainte de Marele Premiu al Belgiei
Publicaţia spaniolă Marca a relatat la sfârşitul săptămânii trecute că Honda va îmbunătăţi unitatea de propulsie înainte de Marele Premiu al Belgiei cu aproximativ 45 de cai putere prin utilizarea celor mai multe dintre cele şapte jetoane pe care le mai are la dispoziţie în acest sezon.

Informaţiile au fost însă negate de un inginer din cadrul constructorului japonez, care afirmă că îmbunatăţirile vor aduce un progres de numai 15 cai putere. În plus, acesta a dezvăluit că pe parcursul pauzei de vară Honda va utiliza doar trei dintre cele şapte jetoane.

"În urma schimbărilor sperăm să câştigăm 15 cai putere. Este un pas mic în lunga cursă de urmărire a celor de la Mercedes. De asemenea, până la sfârşitul sezonului, sperăm să profităm de celelalte patru jetoane care vor rămâne.

Suntem conştienţi că suntem în urma competitorilor, dar muncim ca nebunii pentru a recupera", a declarat inginerul al cărui nume nu a fost dezvăluit.

Tot săptămâna trecută, publicaţia Autosport afirmă că şi rivalii de la Renault pregătesc un update major pentru motor, prin care acesta ar urma să fie cu numai 20 de cai putere mai slab decât unitatatea de propulsie Mercedes. Totuşi, constructorul francez are nevoie de 115 milioane de euro pentru a demara acest proces.

Via Omnicorse

Comentarii (7)

  • Penibil
    8 5
  • Toate astea dupa 2 ani de dezvoltare ..... comentariile sunt de prisos... M-am tot intrebat ce au facut in 2013 cand au anuntat ca se intorc in F1 si cred ca am gasit si un raspuns: S-au uitat la curse... si atat.
    11 7
  • Florin
    Ma asteptam la mai multa competitivitate din partea lor.
    11 1
  • Mai mult ca sigur lucreaza cu betisoare chinezesti si de aia progreseaza asa greu.
    12 6
  • Slab, 45CP ar fi fost un pas important in directia corecta! Asa, cu doar 15CP in plus nu-i vad facand mare lucru, in lipsa problemelor pentru competitorii din fata!
    3 0
  • AWWWW.. e groasa treaba ,mi-au dat fazan cu ntz la sfarsit:)) cu declaratia asta,; OI de unde mama dracu spera Marca 45 de cai plus cand toata lumea stie ce hibrid bolnav are Honda si este limitat in dezvoltare
    4 4
  • Dar ce ar fi dupa vreo 2-3 curse sa fie un mare WOW:))? Este un fel de joaca cu fanii F1 cred eu. Nu cred ca ar dezvalui nimeni de la Honda sau Mclaren cu cat va creste puterea motorului in realitate:P. Hai sa urmarim pana la capat si sa vedem. La finalul campionatului vedem daca dam drumul la critici:))))
    11 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru