Hulkenberg, convins că va concura în F1 în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 06.12.2010
Nico Hulkenberg este sigur că va concura în Formula 1 în sezonul viitor, însă admite că nu a semnat încă niciun contract.

Williams a renunţat la serviciile lui Nico Hulkenberg imediat după Marele Premiu din Abu Dhabi, preferând să-l aducă la echipă pe Pastor Maldonado pentru banii aduşi de acesta prin intermediul sponsorilor, în ciuda rezultatelor favorabile obţinute de german.

În prezent, presa internaţională speculează că germanul negociază un contract de pilot titular cu Force India şi unul de pilot de teste cu Mercedes GP, acestea fiind de altfel singurele opţiuni realiste.

Chiar dacă a evitat să dezvăluie direct aceste discuţii, Hulkenberg susţine că este convins că va fi prezent pe grila de start şi în sezonul viitor.

"În acest moment aş dori să le mulţumesc celor de la Williams pentru trei ani minunaţi. Chiar dacă este foarte, foarte trist că această colaborare nu va continua, mă bucur că am făcut parte din echipă. Încă sunt sigur că voi rămâne în Formula 1 în 2011. Sunt sigur că citiţi despre toate aceste lucruri în presă. Încă nu am un nou contract cu o altă echipă, dar sper ca asta să se schimbe în curând.

Arată bine", a precizat fostul pilot al echipei Williams pe site-ul său oficial.

Via | Nico Hulkenberg

Comentarii (2)

  • jerryS
    salut
    tic tac,tic tac!!!!
    0 3
  • Probabil ca in...
    ...F1 2011 pentru PC,PS3 si XBOX360!din pacate.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru