Hulkenberg, în pericol să piardă locul la Williams

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 07.10.2010
Nico Hulkenberg ar putea fi înlocuit la Williams de Pastor Maldonado începând din sezonul 2011, din cauza pretenţiilor financiare şi a plecării sponsorilor de la echipă.

Williams este una dintre puţinele echipe care nu şi-a anunţat încă linia de piloţi pentru sezonul 2011, în condiţiile în care doar Rubens Barrichello este ca şi confirmat.

În schimb, şansele ca Nico Hulkenberg să continue alături de echipa pentru care a debutat în Formula 1 sunt incerte, din cauza pretenţiilor financiare ridicate şi a ofertei venite din partea unor alţi piloţi.

În primul rând, se vehiculează că Hulkenberg a solicitat deja o mărire de salariu pentru anul viitor, lucru pe care britanicii nu sunt dispuşi să îl accepte. Motivele sunt legate de faptul că Royal Bank of Scotland, unul dintre cei mai importanţi sponsori, va părăsi Formula 1 la sfârşitul anului, iar prelungirea parteneriatului cu Philips este de asemenea incertă.

În schimb, Williams ar putea obţine finanţare din partea companiei petroliere PDVSA, în cazul în care îl va aduce la echipa pe Pastor Maldonado. Originar din Venezuela, Maldonado a cucerit în acest an titlul de campion în competiţia GP2 şi a vizat până de curând un job similar la Sauber F1 Team.

 Via | Autosprint

Comentarii (2)

  • Williams din pacate nu mai e ce a fost.Cum sa renunti la un pilot ca Hulkenberg????!!Sper sa fie doar un zvon.Pustiul mi se pare mai talentat chiar decat Rosberg. In fine, daca isi pierde locul se duce la Mercedes GP sta un an pilot de teste si apoi ii ia locul lu schumi.
    4 1
  • Niculae
    Mda.. asta suna urat de tot. Hulkenberg putea la fel de bine sa concureze si gratuit numai ca sa castige experienta decat sa ajunga pe bara, dar probabil sper sa ajunga la o alta echipa. Anul asta a avut cate curse foarte bune, iar la Monza s-a batut foarte mult timp cu Webber desi masina celui din urma este mult peste a primului. Singa, o alta cursa foarte buna sa vedem ce-i poate pielea in restul de 4 ramase :)
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru