Hulkenberg negociază cu Force India pentru 2011

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 26.11.2010
Nico Hulkenberg poartă discuţii cu Force India pentru un potenţial loc de pilot titular la echipă pentru sezonul 2011.

Force India a devenit cea mai bună oportunitate pentru Nico Hulkeberg să concureze în Formula 1 şi anul viitor, după ce recent a pierdut locul la Williams.

Managerul germanului a confirmat că este în discuţii cu echipa patronată de Vijay Mallya, însă nu a intrat în amănunte legate de acest subiect. "Încă mai sunt câteva opţiuni, dar nu prea multe. În prezent există ceva discuţii (n.r - cu Force India)", a declarat Willi Weber, managerul lui Hulkenberg, pentru site-ul Sport1.de.

Totuşi, situaţia de la Force India continuă să fie plină de incertitudini, întrucât Adrian Sutil a dezvăluit că îşi va prelungi contractul în următoarele săptămâni, iar Vitantonio Liuzzi are deja contract cu echipa pentru anul viitor.

Pe de altă parte, situaţia lui Hulkenberg este complicată de faptul că germanul nu doreşte să plătească pentru un loc în Formula 1. În cazul în care nu-şi va găsi un loc de pilot titular, alternativa germanului este un post de rezervă, eventual la Mercedes GP, însă echipa a negat recent speculaţiile pe marginea acestui subiect.

"Acesta ar fi planul B, cu asigurarea unui loc de pilot titular pentru 2012", a mai precizat Weber.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru