Hulkenberg spera sa il depaseasca pe Barrichello

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 04.11.2009
Nico Hulkenberg este increzator ca poate obtine rezultate cel putin la fel de bune ca si Rubens Barrichello in sezonul viitor, sperand chiar sa isi depaseasca coechipierul la un moment dat.

Williams a ales o linie de piloti complet noua pentru sezonul 2010, mizand pe experimentul Rubens Barrichello si debutantul Nico Hulkenberg.

Decizia a fost luata pentru a-i permite lui Hulkenberg sa invete tainele pilotajului in Formula 1 de la cel mai experimentat pilot din istorie, iar germanul spera sa aiba rezultate cel putin la fel de bune ca noul sau coechipier.

"La inceputul sezonului este dificil, dar sper sa fiu la fel de bun ca el chiar de la inceput in termeni de viteza si rezultate si, la un moment dat, poate chiar sa il inving", a declarat el in cadrul unei conferinte de presa.

Totusi, Hulkenberg admite ca va avea multe lucruri de invatat de la Barrichello, prin prisma rezultatelor si a experientei de care dispune acesta. "Vreau doar sa am cel mai rapid, experimentat si bun coechipier posibil, si asa il vad pe el. As fi stupid daca nu as asculta sfaturile lui si daca nu l-as vedea cum lucreaza intr-un weekend de cursa. Cred ca pot invata multe de la el", a mai precizat germanul.

In ciuda faptului ca testele din timpul sezonului au fost interzise pentru a reduce costurile, Hulkenberg este increzator ca va avea suficient timp pentru a se adapta monopostului FW32, aflat in prezent in plin proces de dezvoltare.

Via | Autosport

Comentarii (2)

  • NeoGalaxy
    @Depasiri
    Cu siguranta il va depasii, dar nu in curse ci la orice altceva. Vor fii printre ultimii pe grija asa ca nu va conta acest lucru, numai sa vada ce bucurie o sa aiba cand vor folosi motorul uber ultra super giga "Crosworth". Eu zic sa fie fericiti daca o sa depaseasca oricare dintre cele 4 echipe noi...
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Prostii
    "Vreau doar sa am cel mai rapid, experimentat si bun coechipier posibil, si asa il vad pe el" stai ca vin altii si o sa zica ca Lewis este cel care corespunde epitelelor de mai sus. Stati un pic sa citeasca repede textul de mai sus, cu siguranta vor incepe sa-l laude pe Lewis sau stai... o sa vina Alex sa-l laude pe Kimi. Mai dureaza un pic, probabil citesc chiar acuma textul si nu stiu ce laude sa le mai aduca pilotilor... In maxim 1 ora... zece posturi de lauda cu siguranta. Cel putin 10...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru