Hulkenberg: "Transferul la Sauber nu are legătură cu Ferrari"

de Daniel Popescu
Joi, 01.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Hulkenberg susţine că transferul la Sauber nu are nicio legătură cu o posibilă plecare ulterioară la Ferrari, însă a admis că a purtat negocieri cu echipa italiană.

Nico Hulkenberg a confirmat miercuri că va concura pentru Sauber începând din sezonul 2013, într-o mutare despre care presa internaţională speculează că a fost influenţată semnificativ de Ferrari, furnizorul de motoare şi al sistemului KERS pentru echipa elveţiană.

Potrivit zvonurilor, Hulkenberg va fi unul dintre potenţialii înlocuitori ai lui Felipe Massa la Ferrari în 2014, însă pilotul german, care va concura pentru Force India până la sfârşitul sezonului, a replicat cu un "nu" hotărât atunci când a fost întrebat dacă înţelegerea cu Sauber prevede anumite legături viitoare cu Ferrari.

Urmareste Automarket
În schimb, el afirmă că a ales Sauber datorită progreselor înregistrate de echipă în ultima perioadă. "În primul rând, nu a fost o decizie uşoară.
Cred că Sauber s-a dezvoltat bine pe parcursul ultimilor ani, în special în acest sezon. Evident, au fost foarte puternici datorită celor patru podiumuri şi au fost foarte aproape de o victorie. De aceea am ales Sauber. Nu aş fi făcut alegerea dacă aş fi crezut că nu este cea potrivită"
, a precizat germanul pentru televiziunea britanică SkySports.

Hulkenberg a refuzat însă să dezvăluie care este durata contractului cu Sauber sau care sunt clauzele acestuia, însă a admis că a avut parte de discuţii cu Ferrari pentru un posibil contract pentru anul viitor ca înlocuitor pentru Massa. "A existat un contact firav, dar asta a fost tot", a mai precizat el.

Via SkySports

Comentarii (2)

  • "Hulkenberg a refuzat însă să dezvăluie care este durata contractului cu Ferrari "

    Contract cu Ferrari?
    7 0
  • Interesante mutari: Perez la McLaren, Hulkenberg posibil precontract cu Ferrari. Vettel posibil precontract din 201 cu Ferrari.Devine interesant cine va fi la Ferrari din 2014. Vettel Perez ?
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru