Hulkenberg, Vergne şi Gutierrez, pe lista Haas pentru sezonul 2016

de Daniel Popescu
Luni, 03.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Hulkenberg este principalul nume pe lista Haas pentru sezonul 2016 al Formulei 1, alături de piloţii de rezervă ai Scuderiei Ferrari, Jean-Eric Vergne şi Esteban Gutierrez.

Esential 3 este numarul pilotilor aflati pe lista scurta a celor de la Haas
Haas, noua echipă care va debuta în Formula 1 în sezonul 2016, începe să-şi contureze planurile cu privire la linia de piloţi pe care o va adopta.

Presa internaţională a relatat în ultimele zile că echipa americană are deja o listă scurtă cu trei candidaţi, şi anume Nico Hulkenberg, Jean-Eric Vergne şi Esteban Gutierrez.

Gene Haas, proprietarul echipei, a confirmat interesul pentru Hulkenberg, însă a admis că recrutarea acestuia este dificilă în contextul în care germanul concurează pentru Force India şi este văzut drept un potenţial înlocuitor pentru Kimi Raikkonen la Ferrari.

"Este un pilot de la o altă echipă, aşa că posibilitatea de a pilota pentru noi depinde de poziţia pe care o are cu echipa lui. Cu siguranţă suntem interesaţi de orice pilot care concurează acum într-o echipă de Formula 1, dacă devine disponibil", a precizat el.

Situaţia este semnificativ mai simplă în cazul lui Vergne şi Gutierrez, în special ca urmare a faptului că amândoi sunt în prezent piloţi de rezervă la Ferrari şi nu au perspective concrete pentru sezonul următor.

"Avem o listă de piloţi de care suntem interesaţi, dar în următoarele luni vor fi multe mişcări la liniile actuale de piloţi şi vom aştepta să vedem cine este interesat de proiectul pe care îl dezvoltam", a adăugat el.

Via GMM

Comentarii (1)

  • Nu prea as vrea sa il vad pe Hulk la Haas in 2016.
    Avand in vedere ca e echipa noua, e posibil sa dea cu bata in balta si sa aibe imaginea lui de suferit.
    In plus, ar trebui sa progreseze la o echipa de top si cu traditie in F1, nu la un patron particular.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru