IMPORTANT: Schimbari blocate marti, miercuri si joi!

Publicat Luni, 26.03.2007

In cursul zilelor de 27, 28 si 29 martie schimbarile vor fi blocate incepand cu ora 10:00 pana in momentul in care pe site va fi publicat rezultatul fiecarei zile de teste din Malaezia.

Prima zi in care schimbarile vor fi blocate va fi maine, 27 martie. Userii isi vor putea schimba echipele pana la ora 10:00, dupa care formularul de schimbare a echipei nu va mai putea fi accesat. Participantii la concurs vor putea face din nou schimbari in echipa imediat dupa ce pe site va aparea rezultatul primei zile de teste din Malaezia.

Am luat aceasta masura pentru ca userii sa porneasca la drum cu sanse egale, fara ca unii mai rapizi sa poata profita de faptul ca afla rezultatul testelor inaintea celorlalti.

Multumim.
Echipa de organizare F1 Champ.

Comentarii (5)

  • regulament
    Parca ii zicea Manager F1, nu? Cu noua voastra regula nu mai e interesant. Tot farmecul era sa speculezi situatia si sa faci puncte. Pana la urma concursul asta va fi un mare esec daca tot asa continuati.
    Spor la facut noi reguli.
    0 0
  • Mircea Mester
    Tocmai
    Tocmai pentru ca ii spune Manager F1 trebuie sa iti alegi pilotii inainte de cursa/antrenamente/calificari/teste. Un manager de Formula 1 nu o sa schimbe pilotii in timpul cursei pentru ca i se pare ca cei pe care i-a bagat au probleme de moment. I-ai introdus in echipa, ai avut inspiratie, ai castigat. Invers, ai pierdut. Asta e regula jocului si nu inteleg de ce exista intrebari ca aceasta de mai sus.
    0 0
  • da e ok
    sunt de acord cu schimbarile, in fond toata lumea vrea sa castige dar ideea e sa-ti folosesti cunostintele si experienta de "spectator" F1...nu sa stai noaptea pe net ca sa prinzi primul un rezultat si sa speculezi momentul..peace
    0 0
  • SUNT FOARTE DE ACORD
    Eu pe undeva pe forum asta am inteles prin "sanse egale pt toti". Inchide te rog dl Mircea (sau simplu Mircea) schimbarile intre orele 10:00 -> 18:00, deoarece eu nu am timp ZILNIC sa vanez f1.com, in clipa 1 sa apara un news la ei, in clipa 2 sa-mi schimb echipa si in clipa 3 sa apara si la voi pe site anuntul cu punctele respective. VA ROG PASTRATI aceasta regula, mai mult VA IMPLOR
    0 0
  • propunere regula !
    Sa se acorde si un bonus ptr. cel care nu i-si schimba echipa pe parcursul unei intregi etape de concurs .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru