In 2009, cursa de Formula 1 in Romania!

Publicat Duminica, 01.04.2007

2009 va insemna intrarea Romaniei in circuitul mondial al Formulei 1. Dupa ce pilotii actualului lot din Marele Circ au protestat impotriva deciziilor de mutare a Grand Prix-urilor dinspre Europa spre Asia si dupa ce inchiderea circuitului de la Magny Cours a starnit reactii negative (vezi declaratiile lui Mark Webber), oficialii Formulei 1 vor sa le faca pe plac acestora.

Insa acestia vor specula o portita in declaratiile pilotilor si vor muta Marile Premii in tari din Europa de Est. Astfel, se pare ca Romania, Ucraina si Bulgaria vor organiza in 2009 fiecare cate un Mare Premiu de Formula 1, urmand ca circuitele sa le ia locul mult mai celebrelor Hockenheim, Silverstone si recent exilatului Magny Cours.

In ceea ce priveste cursa din Romania, aceasta se va numi, cel mai probabil "Grand Prix-ul Carpatilor" si nu se va disputa pe circuitul din jurul Palatului Parlamentului ci pe un altul, care se va construi incepand cu toamna acestui an pe litoral, langa statiunea Mamaia. Cursa se va disputa in luna august, astfel ca organizatorii vor miza in acest fel pe turistii aflati pe litoral pentru sejurul estival.

In tribune vor putea fi prezenti circa 90.000 de spectatori.

***** 

STIMATI VIZITATORI, aceasta informatie, precum si fotografiile, au fost rezultatul direct al unei farse cu ocazia zilei de 1 aprilie. Va multumim pentru ca ne urmariti si ne reauzim la anul, pe vremea asta. Pana atunci, urmeaza 366 de zile de informatii superserioase si interesante. Ramaneti cu www.automarket.ro!

Comentarii (12)

  • :)
    =)) =)) buna pacaleala de 1 aprilie :)))
    0 0
  • cristiger
    frumoasa pacaleala!
    .....totusi....e 1 Aprilie :))
    Probabil o sa existe o cursa de F1 in Romania dar prin 2029 ....:P
    0 0
  • o fi sau nu o fi
    Mi se pare de necrezut, dar totsi ar fi o chestie, daca mai asteptau 1 zi poate credeam stirea asta.
    0 0
  • hahaha
    mdah e 1 apr si noi mai avem de invatat pana reusim sa facem o pista de f1.daca era alta zi si nu 1 apr tot nu credeam :-)))
    0 0
  • poate ca asa o fi
    este nevoie de un om cu conturi cu multe zerouri ( sunt destui pe la noi ) care sa investeasca intr-un circuit modern. ar insemna profit pentru respectivu' deoarece o cursa de F1 ar aduce si alte campionate aici (motogp, fia gt, superbike ...)... poate tinute anual
    0 0
  • Adrian
    Exista un precedent
    Cu toate ca este 1 apr. posibil ceva urma de adevar sa fie. In Arad au fost deja discutii serioase si din cate stiu eu planuri si bani sunt pt. un circuit in zona de vest, posibil chiar in judetul Arad. Sper ca daca a fost totusi o pacaleala sa ii stimuleze pe cei din zona de vest sa bage mare si sa puna osu` sa avem un circuit, chiar si de moto, mai ales ca avem un Aradean ce participa si se misca chiar bine in cursele internationale (Muresan). Sa revin la subiect ... chiar de e poanta de 1 apr. macar sa ii stimuleze pe cei ce se gandeau sa faca unul.
    0 0
  • Cum sa credem asa ceva:)))
    Noi sintem cu 200 de ani in uram fata de lumea civilizata,: sa faci o cursaF1 aici e ca si cum ai duce computere triburilor din epoca de piatra:)))) Oricum , noi ave m curse pe soselele tarii, mai tari ca F1
    0 0
  • Coincidenta...
    Dupa parerea mea este o concidenta....faptul ca stirea a aparut pe 1 aprilie....nu o mai ardeti aiurea si fitzi mandrii ca sunteti romani....numai lucrurile negative le scoateti in evidenta....Romania, desi are anumiti politicieni care ar face bine sa dispara de pe aceasta scena, este totusi o tara care are un cuvant de spus....si asta se vede cu ochiul liber! Numai bine! Hai Romania!
    0 0
  • coincidenta lu' peste
    ai si de ce sa fi mandru ca esti roman :)) dar sa ramanem la F1, ca faza asta de mandrie o fost bancu zilei, chiar a anului :)))
    0 0
  • Grand Prix-ul Carpatilor
    Oare dc nu modifica redactorii site-ului stirea? de ex. la capat sa fi scris ca "nu e pacaleala de 1 apr. e doar o coincidenta"
    0 0
  • stire preluata aiurea
    Deci... nu am putut sa ma abtin si trebuia sa verific. Dupa cate am inteles eu F1 la Mamaia defapt e .... adica nu e F1: http://www.gardianul.ro/2007/03/26/linia_fierbinte-c5/mazare_aduce_formula_1_in_romania_pe_apa-s92132.html (dati copy paste si vedet iexact desre ce e vb) sau cautati pe google "Formula 1 in Romania" o sa dea o gramada de rezultate, dar toate is la fel (aproape)
    0 0
  • rapidxxx
    no comment
    ce sa mai zici daca si noi vom avea circuit de formula 1...puteati totusi sa va ganditila ceva mai plauzibil de 1 aprilie...totusi a fost buna...se mai gasesc prosti care sa creada si eu stiu cativa...:))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru