Incident intre Alonso si Sutil in antrenamente

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 05.04.2008
Fernando Alonso si Adrian Sutil au fost protagonistii unui incident petrecut in antrenamentele libere de vineri.

Alonso a franat prea tarziu pe linia dreapta din dreptul boxelor in momentul in care se afla chiar in spatele lui Sutil, fiind foarte aproape sa piarda controlul volanului. Spaniolul nu a mai putut face nimic si a lovit spatele monopostului lui Sutil, in urma acestui contact cei doi piloti intrand in tete-a-queue.

Dublul campion mondial a refuzat sa comenteze incidentul, insa nici Adrian Sutil nu i-a acordat prea multa importanta.

"Este pacat ca in ultimul viraj am avut acel incident cu Alonso, dar astfel de lucruri se mai intampla. Cred ca a pierdut putin din apasarea aerodinamica in momentul franarii si a blocat rotile spate, dar n-a fost o problema."

Germanul s-a declarat optimist in privinta calificarilor de sambata, dupa ce in antrenamente s-a descurcat bine cu pneurile Bridgestone. "Sunt foarte multumit ca acum putem lucra cu pneurile, putem aduce imbunatatiri pentru sambata", adaugat pilotul Force India.

Comentarii (4)

  • schimbari :)
    de ce mai dati un program daca oricum nu il respectati?
    poate isi face omul o strategie si schimbari ...
    0 0
  • schimbari
    e 1 si 2 minute si nu se pot face schimbari:( ce trist.....si eu trebuia sa plec la 1 si inca astept poate dati si voi drumul la schimbari ....
    0 0
  • schimbari
    Schimbarile vor fi deblocate la ora 13:15. Multumim pentru intelegere.
    0 0
  • trist
    bah acuma pe bune ............nu mai dati nici un program daca nu se poate respecata puteati si voi sa dati drumul la fix daca tot fixati ceva nu la si 10.......e sambata pt toata lumea nu numai pt voi:((....sunteti neseriosi si imi pare rau .........pt ca sunt un mare fan al acestui concurs
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru