Inginerul de cursă al lui Button va lucra cu Massa la Williams

de Daniel Popescu
Luni, 05.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dave Robson, fostul inginer de cursă al lui Jenson Button la McLaren, va îndeplini un rol similar la Williams pentru Felipe Massa.

Williams a anunţat luni câteva schimbări noi în departamentul tehnic în perspectiva sezonului 2015, care va începe peste numai două luni în Australia.

Cea mai notabilă dintre ele este recrutarea lui Dave Robson, inginerul de cursă al lui Jenson Button de la McLaren, care începând din acest an va avea un rol similar pentru Felipe Massa.

Transferul a fost generat de promovarea lui Andrew Murdoch, care până anul trecut a fost inginerul de cursă al lui Massa, în funcţia de inginer senior de performanţă. La rândul său, Carl Gaden va părăsi postul de mecanic şef pentru rolul de inginer senior pentru sistemele monopostului, în timp ce funcţia să va fi preluată de Mark Pattison, fostul mecanic principal al lui Massa.

Urmareste Automarket
Schimbările nu îl vor afecta pe Valtteri Bottas, care va continua colaborarea cu inginerul său de cursă, Jonathan Eddolls.

"După campania de succes din 2014, Williams este determinată să continue în acelaşi mod în noul sezon, iar recentele schimbări demonstrează devotamentul nostru pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

Suntem mândri că putem promova propriile talente pentru a întări echipa de inginerie. Vom continua să investim în noi talente pentru a ne asigura că avem sprijinul şi resursele necesare pentru a îndeplini obiectivele ambiţioase în 2015 şi după aceea", a explicat Pat Symonds, directorul tehnic al Williams.

De asemenea, Susie Wolff, pilotul de rezervă şi de teste al echipei, a dezvăluit că va concura pentru echipa în sesiune de evaluare de la Barcelona programată în perioada 19-22 februarie. "Mă concentrez pe pregătirea fizică cu şase săptămâni înainte de primul meu test cu Williams FW37", a scris ea pe reţeaua de socializare Twitter.

Via Williams, Susie Wolff

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru