Interesul Ferrari pentru Kubica, "fabricat" de manager?

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 15.05.2008
Publicatia Motorsport Aktuell sustine ca managerul lui Robert Kubica a "fabricat" interesul Ferrari si al echipei lui Flavio Briatore pentru pilotul polonez.

Contractul lui Robert Kubica cu BMW-Sauber expira la sfarsitul acestui sezon, insa pilotul are posibilitatea extinderii intelegerii si pentru 2009. Presa germana a speculat recent ca Ferrari si Flavio Briatore s-au interesat de timpul pe care il va mai petrece Kubica la echipa condusa de Mario Theissen .

Cu toate acestea, publicatia Motorsport Aktuell sugereaza ca in spatele acestor informatii s-ar afla managerul pilotului polonez, Daniele Morelli. Prin sugerarea unui interes din partea rivalilor, acesta spera sa obtina o marire de salariu pentru Kubica dupa debutul excelent de sezon al acestuia.

Intrebat despre linia de piloti pentru sezonul 2009, seful departamentului de motorsport al BMW, Mario Theissen, a evitat sa dea un raspuns clar. "Vom face un anunt despre acest lucru la vara".

Comentarii (10)

  • Depunctare ...
    Daca managerul lui Kubica a incercat o marire de salariu ce vina au Ferrari si Renault ? sunt victime colaterale ....aici doar Kubica ar avea vina ca are ca manager pe Daniele Morelli...eu asa cred
    0 0
  • Punctare
    Ce vina aveau Ferrari si Renault!?
    0 0
  • Comentariu de la mine
    chiar asa ce vina are ferrari la treaba asta? ei doar s-au interesat de durata contractului.
    0 0
  • Depunctare ???? nu e de mirare
    cred ca cei dela redactie au vazut doar numele Ferrari si Renoult si au bagat imediat puncte, din pacate iarasi o sa auzim ca nu se mai poate corecta "....ne cerem scuze"
    0 0
  • de groaza
    la BMW de ce nu ati bagat minus...minusurile voastre e clar nu au nici o logica...
    0 0
  • depunctare...
    mey...am mai vazut kestia asta de multe ori...
    depunctati doar pt ca nush ce rahat zice un ziar de scandal ??? e clar ca naveti logicva la depunctari
    0 0
  • punctele pentru domenicali se mai dau si la noi????
    asa sa stim si noi vrem un raspuns macar sa stim daca mai asteptam ca vad ca nu ne baga nimeni in seama
    0 0
  • de ce Renault
    Si de ce a fost depunctat Renault? In logica de pana acum ar fitrebuit depunctat si Flavio Briatore, el s-a interesat...
    0 0
  • absurzi
    am acceptat o cota de subiectivism in procedura de punctare dar aceasta stire pe langa faptul ca nu trebuie punctata nu inteleg dece depunctati ferrari si renault?!
    daca va respectati ca administratori dati mcar de data asta cum ati gandit aceasta punctare a respectivei stire. este ilogic si este mai mult decat subiectivism ,este aberant ce faceti voi cu stirile. imi trece prin creier ca o faceti special pentru a crea controverse si sa va trimitem tot felul de raspunsuri pentru stirile astea idioate pe care le punctati voi aberant si asa contorizati accese si minute pe site-ul vostru.nu o sa mai intru pana vineri 22.05.08. nu mai pierd timpul cu stiri prostesti pe care le aruncati fara putin respect fata de noi sau fata de f1. daca pentru acest mesaj imi interziceti accesu va rog eu sunati-ma sa va spun ce cred despre ceea ce faceti voi acolo.........
    0 0
  • @Admin
    Fara doar si poate acest site este o afacere, ca doar nu se face nimic gratis nu-i asa? dar cred ca pentru cei ce sunt angrenati in acest joc ( si nu sunt putini ) ar trebui mai mult respect...aproppo premiile pe care unii din greseala poate le-au castigat si printre care ma numar si eu, ar trebui sa le trimiteti...ASA CUM ATI PROMIS!!!! (scuzele sunt penibile la cati bani intra...ca e vorba de niste tricouri nu e Oscar...)
    Nu pot sa nu amintesc de punctele care nu mai apar (cele cu + bineinteles) , dar se sterg cu mare ravna, in urma unor stiri punctate ... !?!?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru