Irvine: "Heidfeld nu este un pilot de top"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 06.05.2008
Eddie Irvine sustine ca Nick Heidfeld nu este un pilot de top al Formulei 1, insa lauda performantele lui Robert Kubica.

Irlandezul in varsta de 42 de ani s-a declarat incantat de performantele lui Kubica din acest debut de sezon, cand polonezul a reusit primul podium al carierei sale.

"Trebuie sa spun ca Kubica a facut o treaba fantastica sa fie atat de aproape de acesti baieti", a declarat Irvine referindu-se la distanta care il separa pe polonez de cei de la Ferrari.

Totusi, Irvine sustine ca partenerul acestuia, Nick Heidfeld, nu se ridica la inaltimea unui pilot de top al Formulei 1. "In opinia mea, Heidfeld nu a fost niciodata un pilot de top", a adaugat el.

Desi sustine ca Marele Premiu al Spaniei a fost plictisitor, Irvine a laudat performantele realizate la Barcelona de cei doi piloti ai Scuderiei Ferrari, Kimi Raikkonen si Felipe Massa. "Cu siguranta, McLaren trebuie sa faca ceva pentru a-i prinde din urma", a incheiat fostul pilot Ferrari.

Comentarii (3)

  • McLaren?
    De ce nu se puncteaza cu "-" Mclaren?
    0 0
  • primul podium?
    Irlandezul in varsta de 42 de ani s-a declarat incantat de performantele lui Kubica din acest debut de sezon, cand polonezul !!!> a reusit primul podium al carierei sale.
    0 0
  • continuare :|
    de ce nu arata TOT mesajul anterior? (ideea era ca Kubica a luat primul podium in 2006 la Monza, nu anul acesta)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru