Jean Todt lauda prestatiile lui Raikkonen

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.07.2007

Boss-ul echipei Ferrari, Jean Todt, a avut cuvinte bune la adresa lui Kimi Raikkonen, dupa ce acesta a castigat ultimele doua curse. Intrebat cat timp i-a luat finlandezului sa se acomodeze la echipa italiana, Todt a replicat:

"As spune ca uneori Kimi a fost foarte multumit de masina. Ma gandesc la prima cursa din Australia, unde a avut pole position, cel mai rapid tur de circuit si a castigat cursa. Au urmat apoi cateva curse mai dificile. La Monte Carlo, Canada si Indianapolis nu am fost la nivlul rivalilor nostri, insa la Magny Cours si Silverstone am avut performante mai bune decat ei. Nu am nici cea mai mica idee ce se va intampla in cursele urmatoare. Tocmai de aceea, trebuie sa muncim mult si sa imbunatatim constant performantele masinii".

Victoriile lui Raikkonen de la Magny Cours si Silverstone au consemnat revirimentul mult asteptat al Scuderiei. Finlandezul este singurul pilot care a castigat 3 curse in acest sezon.

Comentarii (10)

  • mihnea
    kimi campion
    in sfarsit da dovada kimi ca are stofa de campion mondial! sper sa reuseasca chiar anul asta sa ii invinga pe distrusii aia de la mclaren
    0 0
  • skribble
    interesant!!!!!
    acum cand nu se puncteaza stirile apar la stiri despre pilotii ferrari si echipa e foarte INTERESANT acest lucru.
    0 0
  • clar mihnea
    Clar, daca kimi va continua prestatia care o arata acuma, va putea deveni campion mondial in sfarsit!!

    The FINNtastic KIMI
    0 0
  • sa dea Dumnezeu
    O merita. Mi se pare in momentul asta cel mai "pur" pilot ... adica nu bazat pe masina ci pe tehnicitate de pilotaj. Si ar fi cazul sa fie odata si el campion mondial. A asteptat prea mult deja. Sper sa-l depaseasca pe Hamilton si sa-l lase pe Alonso sa-si roada unghiile de necaz (la cat de orgolios e spaniolul).
    0 0
  • GO KIMI GO !!!!!!!
    Keep it up with good work !!! Sa dea Domnu` sa castige toate absolut toate cursele!!!! Si sa iasa campion mondial ca o merita 1000%% !!...
    0 0
  • Asa e! Ma bucur cand vad comentarii bune despre Ferrari!
    Asa e! Ma bucur cand vad comentarii bune despre Ferrari! Hai Ferrari!
    0 0
  • bestraper004
    Ferrari
    Traiasca Ferrari
    0 0
  • foarte bun siteu
    bravo automarket.ro aveti un site foarte bine informat si cred ca sunteti cei mai promti de la noi . eu mai intru p alte siteu-ri dar de la noi nici unu . pana v-am gasit p voi . inca o data bravo si felicitari .
    0 0
  • Parau Florin
    Sus Ferari nu te lasa
    Bravo Kimmi e cazul sa recuperezi si sa te vad campion.Bafta uriasa.
    0 0
  • ferrari
    Sunt fan Ferrari de mult timp. Ma bucur mult pentru succesele lor.Nu stiu ce vor mai aduce noile modificari de regulament, dar... sa speram de bine!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru