Jean Todt: "Massa merita sa castige"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.07.2007

Seful Ferrari, Jean Todt, a caracterizat prestatia echipei sale de la Nurburgring drept dezamagitoare, dupa ce Scuderia a obtinut doar 8 puncte, cu 2 mai putine decat rivalii de la McLaren.

"Rezultatul obtinut in Marele Premiu al Europei nu poate fi descris decat ca dezamagitor. Am avut o masina foarte competitiva si am plecat de pe locurile 1 si 3 in cursa. Dar mergem acasa cu numai 8 puncte datorita locului secund ocupat de Felipe", a declarat francezul.

Acesta sustine ca Massa merita sa castige cursa de la Nurburgring. "La sfarsitul unei curse cu o vreme foarte schimbatoare - uscat, ploaie, uscat si, pe final, din nou ploaie - Felipe s-a vazut in ipostaza de a rata o victorie pe care o merita cu prisosointa, pierzand primul loc pe final, cand pista era uda. Din pacate, pneurile i-au creat vibratii si a fost dificil pentru el sa conduca", a precizat Todt, care considera ca fiabilitatea este un factor esential in Formula 1:

"Suntem foarte dezamagiti pentru situatia lui Kimi, care a abandonat din cauza unor probleme hidraulice.

Trebuie sa aflam cauza, dar din nou s-a vazut ca fara fiabilitate nu poti ajunge prea departe. Orice se poate intampla in ultimele 7 curse ale sezonului", a incheiat francezul.

Comentarii (10)

  • hehe
    Boss-ul BMW recunoaste ca au pierdut podiumul(desi meritau) din cauza pilotilor si dati -5 lui Heidfeld/Kubica...Jean Todt spune ca Massa a pierdut cursa din cauza masinii si Kimi abandoneaza tot cu probleme la masina,practic recunoaste ca fara fiabilitate nu ajung departe si dati cu +7 la Ferrari ?

    ciudata logica!
    0 0
  • cossandu
    punctaj
    nu va mai lamnetati atat pentru puctajul pe stiri, nu conteaza atat de mult cat conteaza inspiratia in cursa-teste-calificari, punctajul pe stiri este subiectiv. aceeas stire o putem interpreta diferit ... :p la utima cursa a cistigat detasat cine a riscat nu cine a condus clasamentul in stiri
    0 0
  • punctare
    Ferrari a fost deja depunctata pentru problemele la sistemul hidraulic in stirea cu Raikkonen: http://formula1.automarket.ro/articole/raikkonen-a-fost-tradat-de-sistemul-hidraulic-4890.html.
    Ferrari NU a primit +7, ci +3, iar Massa a primit +7 pentru ca, in opinia lui Todt, ar fi meritat sa castige cursa.
    0 0
  • nu inteleg de ce le-ati dat puncte???
    Jean lasa-ne cu meritatul! Daca era pe merit trebuia sa castige kimi. Sa nu uitam ca in primul tur masa trebuia sa stea in urma lui kimi la schimbul de pneuri. Atunci ar fi iesit pe ultimele pozitii.
    Alonso a meritat sa castige pentru ca a fost cel mai bun si GATA!
    0 0
  • ALONSO
    se stie cine e baza!!!
    0 0
  • @ALONSO
    daca totul e in regula pentru hamilton si ferarri o sa vezi ca Alonso nu mai castiga nici o cursa de aici incolo
    0 0
  • jano_rajmond
    SUNTETI CULMEA
    Din cate stiu eu pe pneuri nu scrie Ferrari ci Bridgestone... nu cred ca Ferrari si-a facut fabrica de pneuri... asa ca daca se depuncta cineva pt stirea asta ar fi trebuit sa fie furnizorul de pneuri... si din cate stiu eu aia nu se puncteaza ca este UNUL singur.

    Ferrari a fost deja depunctat pt Kimi cu -10 (-20/2) si iara inca odata cu -5 intr-o stire. Cate puncte sa ii deduca... 500?!

    A primit puncte in plus ca ce s-a intamplat cu Massa nu era nici vina echipei si nici vina pilotului.

    Si mai incet cu Alonso ca daca nu era ploaia termina dupa Hamilton... care la randul lui era undeva in pluton... asa ca SSSSHHH!!!
    0 0
  • jano rajmond
    Ciocu mic!
    ca daca si parca, poate castiga sutil sau poate mark W.

    deci gura!!!
    0 0
  • @rajmond
    tu tot nu teai cumintzit cu alonso?
    mai lasal in pace uitete bine la cursa...in momentul in kre ploaia a inceput hamilton era pe locu 9 iar alonso al doilea sh ce vb tu ca termina in spatele lui dak nu venea ploaia? stiu ca esti fan ferrari da` adevarata clasa a unui pilot se vede pe ploaie baiatule...e clar ca ferrari sunt mai rapizi ...dar daca alonso avea aceeasi masina shi atuncia il batea pe massa...deci tu CIOCU MIC!!!
    0 0
  • Nu era mesajul meu
    Al doilea mesaj nu era al mea si ROG INSISTENT SA NU FOLOSITI NICKUL MEU PT A POSTA MESAJE!!!

    Da, adevarata clasa a unui pilot se arata pe ploie... dar din pacate la Alonso s-a aratat SETUPul masinii si nu clasa lui, la fel cum la Massa s-au aratat pneurile de cacao si iarasi nu clasa.

    Si apropo... mai foloseste cratimi si chestii de genul ca ai facut lb romana varza mai sus! (asa ca incultii sa nu mai comenteze... du-te si asculta-l pe Guta si nu te mai baga in F1)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru