Jolyon Palmer, liderul din GP2, negociază un contract cu o echipă de Formula 1

de Daniel Popescu
Marti, 01.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jolyon Palmer, pilotul care conduce în clasamentul general din GP2, a dezvăluit că este în negocieri pentru a ajunge în Formula 1 în sezonul 2015, însă a refuzat să dezvăluie numele acesteia.

Esential 2 victorii a obtinut Jolyon Palmer in sezonul 2014 din GP2
5 este numarul curselor terminate pe podium de Jolyon Palmer in sezonul 2014 din GP2
33 este avansul lui Jolyon Palmer in clasamentul general din GP2
Formula 1 nu a ajuns încă la jumătatea actualului sezon, însă există deja perspective ca anul viitor să existe cel puţin un debutant.

Jolyon Palmer, actualul lider din competiţia GP2, a dezvăluit că negociază semnarea unui contract cu o echipă de Formula 1 pentru sezonul 2015. Întrucât discuţiile sunt încă la nivel preliminar, britanicul în vârstă de 23 de ani a refuzat să menţioneze numele echipei în cauză.

"Lucrurile progresează. Până acum în acest sezon, lucrurile au fost aproape perfecte pentru mine, cu excepţia rezultatelor mai slabe din Austria, dar totul începe să se lege.

Există unele discuţii pentru Formula 1 care progresează, dar nu pot spune prea multe în acest moment. Dar cu siguranţă vreau să fiu pe grila de start în 2015 şi să câştig GP2. Ne apropiem, dar în acest moment mă concentrez în special pe câştigarea GP2", a declarat el.

Palmer a obţinut două victorii şi cinci podiumuri în primele trei etape de GP2, care au totalizat şase curse, însă în Austria a terminat doar pe locurile cinci şi şase.

Câştigarea titlului în GP2 nu ar garanta însă prezenţa în Formula 1. Ultimii doi campioni ai competiţiei, Davide Valsecchi şi Fabio Leimer, nu au ajuns în Formula 1 din cauza lipsei de fonduri pentru a-şi asigura locul la una dintre echipele din a doua jumătate a plutonului.

Via ESPNF1

Comentarii (1)

  • marian06
    Are sanse mari sa gaseasca in volan in F1, mai ales daca echipa Caterham isi va schimba numele in MOTORSPORT VISION ..... sau cine stie chiar SAUBER.

    LA MARUSSIA nu cred ca sunt sanse
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru