Karthikeyan spera sa fie pilot titular in 2008 la Williams

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 13.08.2007

Contractul pilotului Narain Karthikeyan cu Williams este valabil si in 2008, insa indianul, sosit la echipa ca pilot de teste ocazional, spera sa aiba un rol mai important in sezonul urmator.

"Am contract cu Williams si in sezonul viitor si sper sa fiu in spatele volanului ca pilot", a declarat indianul in varsta de 30 de ani.

Actualii piloti ai echipei, Nico Rosberg si Alex Wurz, nu au fost inca confirmati pentru 2008, crescand astfel sansele unei promovari pentru Karthikeyan. Principalul sau avantaj il reprezinta sponsorii indieni, care si-ar mari suportul financiar pentru Williams in cazul in care Karthikeyan ar deveni pilot titular. Acesta nu a dorit insa sa dezvolte subiectul, precizand doar ca "daca acest lucru nu se va materializa, am o intelegere in A1 Grand Prix Series si voi concura acolo".

Comentarii (5)

  • ---
    Ce bine ca nu vreti sa puneti stirea cu gosberg, care poate o sa fie la Mclaren in sezonul 2008, si puneti stirea asta care ii.....
    0 0
  • @ka2gofree
    Stirea la care faci referire a aparut in cotidianul german Bild, care in caz ca nu stii este un ziar de scandaluri si zvonuri. Un fel de Libertatea. Adica are o credibilitate foarte scazuta :) In plus, nu face referire la nicio declaratie a lui Rosberg, ci pur si simplu lanseaza niste ipoteze, dintre care unele s-au dovedit deja a fi false (ex: plecarea lui Alonso la BMW).
    0 0
  • @daniel
    stirea cu plecarea lui Alonso la BMW este aparuta si in alte surse !
    0 0
  • alonso BMW
    ia vedeti ca zice Heifeld ceva.

    P.S. e declaratie, nu e aparuta in "libertatea"
    0 0
  • de fapt
    de fapt managerul lui heifeld
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru