Kimi, criticat si laudat de oficialii Ferrari

Publicat Marti, 17.04.2007

Directorul tehnic al celor de la Ferrari este nemultumit cu starturile lui Kimi Raikkonen si il "scutura" pe acesta, cerandu-i performante mai bune la pornirea in cursa.

"Cred ca ar trebui sa se gandeasca la un mod mai bun de a aborda starturile", afirma Mario Almondo, directorul tehnic al celor de la Ferrari, acuzandu-l pe Kimi ca a fost lent atat la start cat si in momentul iesirii de pe pista a Safety Car-ului.

Directorul sportiv Stefano Domenicali l-a aparat insa pe finlandez, afirmand ca echipa nu poate fi nemultumita de un pilot care se afla in fruntea clasamentului pilotilor: "Kimi e nou la Ferrari si evolueaza continuu. Cred ca el e multumit la noi, asa cum suntem si noi multumiti cu el in echipa", afirma oficialul italian.

Comentarii (11)

  • ce?
    cum naiba dati -2 cand este si criticat si laudat,stirile anulandu-se ?????????
    0 0
  • ga2007
    Nu prea e corect!
    Aveti ceva cu Kimi Raikkonen?
    0 0
  • lol
    ce conteaza ..tot puncte sunt...=))
    0 0
  • mihnea
    kimi
    nici eu nu inteleg de ce dati -2..cand una e calda si una e rece si cam de acelasi rang?!
    0 0
  • slab
    oricum...prestatia lui nu a fost prea grozava...cand am vazut ca va iesi SC de pe pista ma asteptam sa-l atace pe Alonso, in schimb el inainte de ultima curba a lasat vreo 30 de m intre el si Alonso...cam adormit...
    0 0
  • SC
    cand era safety caru' pe pista au aratat o imagine care m-a surprins ... linia dreapta paralela cu boxele ( nu aia start-sosire ... mai e inca una ), toti faceau stanga dreapta ca sa tina cauciucurile in temperatura ... ei, cum credeti ca mergea kimi ? DREPT !
    0 0
  • joeadrianblack
    poate...
    poate iau zis ca Massa este pilor numero 1, si tu Kimi numero 2 :))
    0 0
  • puncte
    eu deja m-am plictisit de modul haotic de acordare de puncte. va rog sa spuneti de la inceput cine trebuie sa castige si gata
    0 0
  • Mircea Mester
    Kimi -2 puncte
    Dragilor, sa ne intelegem. Inainte de a incepe sa varsam cu pareri, haideti sa gandim impreuna.

    Un oficial ferrari (al echipei proprii a lui Kimi, deci) l-a acuzat pe acesta ca nu stie sa porneasca in cursa. E nasol. Corect? Ok. pentru asta, Kimi si-a luat niste minusuri bune de tot.

    INSA!

    Vine domenicali, un alt oficial Ferrari, care NU INFIRMA ce spune celalalt oficial, ci ii ia apararea pe stilul "da, ba, da Kimi e bun!". Atat. Kimi isi ia niste plusuri, insa nu-i asa ca ramanem cu startul prost al lui Kimi? Ramanem!

    Voila
    0 0
  • Inclin sa dau dreptate in privinta punctajului nu neaparat subiectiv dar eronat...
    Cu tot respectul pentru organizatorii acestui concurs, nu comentez modul de acordare al punctelor insa imi poate explica si mie cineva cum concurentul aflat actualmente pe primul loc in etapa a 4-a (ga2007) a reusit sa stranga 103 puncte cand la un calcul rapid, maximul ce putea fi obtinut "so far" (piloti, echipa, piloti test) este de 95 !!!???
    0 0
  • think pink
    totusi...d unde stii tu c ekipa are respectivul..tinand cont ca a modificat ekipa..de-a lungul acestor zile..!!doaahhh
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru