Kimi: "Ma lupt pana la final, nu e totul pierdut!"

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 10.09.2008
Raikkonen ii contrazice pe cei care sustineau ca finlandezul se va bate de acum doar pentru colegul sau, Felipe Massa.

Desi sansele sale la titlu par sa scada cu fiecare cursa care trece, Kimi Raikkonen sustine ca nu si-a pierdut inca speranta de a reveni in lupta pentru prima pozitie a clasamentului. Deocamdata, finlandezul de la Ferrari se afla la 19 puncte in spatele lui Lewis Hamilton, liderul clasamentului, cu cinci curse inaintea finalului de campionat.

"Evident, la Spa nu am reusit rezultatul pe care il doream, insa a fost senzational sa ma pot bate din nou pentru titlu. In sfarsit mi-am recunoscut masina, pe un circuit pe care il consider cel mai frumos din Formula 1. Am avut un singur scop in Belgia: victoria. Am dorit doar sa castig si orice altceva nu ar fi fost indeajuns de bine pentru mine, deoarece ceilalti competitori si-ar fi intarit avansul. Nu are insa niciun rost sa ma plang acum, Am dat tot ce am avut mai bun in mine, insa nu a fost destul. Se mai intampla. E la fel ca in hochei sau motocross: dai sai iei, niciodata nu te dai insa batut. Voi lupta pana la final. Punctele se vor numara abia la sfarsitul sezonului.

Pozitia mea nu e cea ideala acum, dar - am mai spus-o de nenumarate ori - nu sunt persoana care sa se dea batuta atat de repede. la Monza vom face totul pentru victorie. E cursa de casa Ferrari si ar fi fantastic sa castig Marele Premiu al Italiei pentru prima data in cariera. Nu am nimic de pierdut, deci voi da totul", sustine Raikkonen, contrazicandu-i pe cei care sustineau ca Ferrari va impune un joc de echipa pentru ca Massa sa treaca pe prima pozitie a campionatului.

Comentarii (17)

  • Aveti o problema
    Va spune ceva textul de mai jos? "schimbarile in concursul F1 Champ vor fi blocate miercuri, 10 septembrie 2008, intre orele 11:00 - 15:00. In acest interval de timp nu se vor puncta stiri." E din stirea care anunta modificarea grupelor. Ce facem cu punctele acordate in acest interval????
    0 0
  • continuare
    Din cate tin eu minte, stirea "Alonso: "E imposibil sa repetam la Monza ce am realizat la Spa", a fost ultima postata inainte de ora 11.
    0 0
  • @admin
    Asa e ! Stiri date in timpul blocarii schimbarilor ??? Si, in plus, cu totul ALTE ECHIPE decit am avut ??? Ce se intimpla ?
    0 0
  • @admin
    Niciun raspuns la cele semnalate?
    0 0
  • Alt fus orar la administratori....
    Probabil va apare o stire "proaspata" in care Kimi este depunctat cu 3 puncte astfel incat sa fie pe zero...
    Dar nu am verificat inainte de ora 15 daca pot face schimbari...asta este lipsa mea, totusi nu trebuia aparuta nici o stire inainte de aceasta ora anuntata si chiar daca era posibil sa faci schimbari mai devreme, tot nu ar fi trebuit sa apara nimic !
    0 0
  • Anunt scris de administratorul Daniel Popescu...
    "IMPORTANT: Toate schimbarile de mai sus vor fi operate miercuri, 10 septembrie 2008. In acest sens, schimbarile in concursul F1 Champ vor fi blocate miercuri, 10 septembrie 2008, intre orele 11:00 - 15:00.

    In acest interval de timp nu se vor puncta stiri."

    In acest interval au fost stiri punctate !
    0 0
  • degeaba...
    se agita lumea pe-aici ... probabil stirile au fost pregatite din timp si ar fi trebuit sa fie postate de computer DUPA ora 15, insa iar a fost vreun "bug" si lucrurile au luat-o "razna". Iar de comentat, putem comenta cit dorim, acum nu este nici un administrator care sa raspunda. Poate dimineata, daca avem noroc ... Eu am sesizat de la ora 14 ca mai este postata o data stirea cu schimbarile si nu a raspuns nimeni... deci: degeaba comentam... iar maine o sa aflam ca ... e ok... asta e!
    0 0
  • mircea
    Schimbari
    Dragilor,

    Asa cum scria in stirea care anunta blocarea schimbarilor, acestea au fost blocate intre orele 11 si 15:00. Cei care se aflau la acel moment pe site stiu insa ca, la cinci minute de la deblocarea schimbarilor, au aparut aceste stiri. Ora care apare langa stire este ora REDACTARII si nu ora PUBLICARII stirilor.

    Easy as pie.
    0 0
  • @mircea
    Glad I was wrong and good to have you among us! In this case, I have a question: do you think it's fair to drop in 5 minutes 4 news so that people don't have any time to even look a the new teams ? Please, don't bother to answer, it's just a rhetoric question, I know already the answer and ... it's easy as a cherry. thank you !
    0 0
  • Mircea
    Stiri
    Probabil daca publicam aceste stiri in timp ce schimbarile erau blocate, fara a le puncta, reactiile erau mai triste decat atat.

    Banuiesc ca nu e cazul sa va detaliez ritmul de munca, programul si taskurile pe care fiecare le are de facut in cadrul portalului Automarket. Si nici modul in care stirile redactate intra pe site.

    la ora 15:05 au fost publicate trei stiri punctate. Daca as fi trist de rau, as spune ca ati avut la dispozitie cinci minute pentru a face ce schimbari vroiati. Sau ca schimbarile de dimineata au avut loc oricum, deci aveati tot timpul sa intampinati aceasta problema. Mai ales ca nu vad de ce n-am fi pubicat stiri oricand. Implicit la 10:59 sau 15:01.

    Thanks. Si sporuri la schimbari.
    0 0
  • @nelamuriri :)
    heeeii ,ce va luati asa de Mircea ?Mircea este specialistul F1champ o stie toata lumea :) ! Nu mai puneti intrebari aiurea,ca stie el ce sa faca !Are perfecta dreptate,programul afisat aseara de daniel,a fost respectat !Stirile au fost publicate dupa intervalul permis !Mai urmariti si voi pe automarket...cum si cand se publica noutati din lumea Formulei1 :) !Totul este ok .Multumim pentru spor Mircea :)
    0 0
  • Schimbari
    Schimbarile au fost blocate exact la 11:08 si au fost deblocate la cateva minute dupa 15. M-am grabit putin de dimineata cu schimbarile, dar la "revenire" am constatat ca calculele au iesit acceptabil.
    By the way! Vreau sa il vad pe Kimi luptand pana in ultimul "act" la fel ca sezonul trecut. That's my boy!
    0 0
  • ca la romani asa ceva nu se poate
    astia de la administratie au uitat adunarea si scaderea astea nu le mai stiu sa mai invete ca se fura ca in codru punctele pe care le obtin ...
    0 0
  • daa
    forta steagu forta steagu hei hei !!!!! hai Romania un egal macar ......... si i-am dat verde lu pitzi
    0 0
  • @mircea
    I’m sorry if I have offended you with my rhetoric question, as I have seen your defenders arising quickly, but if I have a statement to make, I will make it, no matter who jumps at my throat ! I thought I was decent and polite ! (I’m still questioning myself if I will throw-up or have a diabetes mellitus in the next few minutes from so much “sugar” and a…-kissing). Thank you for your time!
    0 0
  • @michelle
    ai uitat ca esti pe un site de .RO ?
    0 0
  • @Mircea
    Eu am inceput discutia asta si vreau sa mai zic ceva. Nu aveam nicio problema daca atata timp cat schimbarile au foat blocate, se punctau stirile. Acest lucru se intampla in fiecare weekend in care are loc cate o cursa. Si vineri si sambata, in timpul antrenamentelor si calificarilor, se publica pe site stiri care se puncteaza. Foarte bine. Problema mea este ca ati spus o vorba si nu va tineti de ea. Stirea cu pilotul care testeaza pentru Williams a aparut la stiri cu ora 11:41, iar puctele (singurele de care am beneficiat in aceasta perioada) au in dreptul lor ora 14:58. In niciun caz dupa ora 15:00. Din partea mea puteati sa spuneti ca in intervalul 11-15 schimbarile sunt blocate si atat, si totul era OK. Si asi mai avea o mica problema. Poate mi se pare mie, dar prea multe stiri punctate cu - saptamana asta. Chiar asa multe lucruri negative sa fi facut pilotii in 3 zile? Multumesc daca ati avut rabdare sa cititi tot mesajul. Nu am avut atatea observatii tot anul cat am avut aceste 3 zile. O fi de la acceleratorul de particule. Promit ca nu mai continui.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru