Kimi Raikkonen: "Mai mult de locul opt nu puteam obtine"

Publicat Luni, 28.05.2007

Finlandezul Kimi Raikkonen a declarat la finalul cursei din Principat ca nu putea obtine mai mult de locul opt ocupat la final.

"Stiam ca am in fata o cursa infernala in urma careia trebuia sa recuperez cat mai mult. Din pacate nu am avut posibilitatea sa inaintez decat printr-o strategie bine gandita. Mai mult de atat nu am putut face", a declarat finlandezul celor de la Ferrari.

 "Kimi a avut de la inceput o cursa deosebit de grea. Sa nu uitam de pe ce pozitie a plecat la Monte Carlo. Era foarte greu sa depaseasca in Principat, iar pozitia pe care a ocupat-o era tot ce putea face", a declarat Luca Baldisserri, seful de competitii al celor de la Ferrari.

Raikkonen se afla pe locul patru in clasamentul pilotilor, cu 23 de puncte, la 15 distanta de primul loc.

Comentarii (18)

  • succes pe viitor
    sper sa urci pe podium la urmatoarele curse nu fa de rusine echipa ferrari
    0 0
  • bravo
    asa mi s-a parut si mie. ce ma bucuram cand am vazut mecanicii de la BMW iesiti pentru pit stop cand mai erau vreo 10 tururi. dar nu a fost sa fie.
    0 0
  • Gogogo Kimi
    Ei bine, pacat cu limitarea de rpm la 19.000, deoarece cred ca putea inainta mai mult, deoarece cand a avut pista libera 2 tururi, a mers cu 1.16 nu cu 1.18 cand era in spate la wurz.

    Oricum, eu unul sper ca kimi sa castige incepand de la montreal, pana la interlagos.
    0 0
  • pissed
    Sincer Kimi: M-am inselat in privita ta si ne-ai inselat pe toti.
    0 0
  • ...
    Domnu Mesteru ai tot dreptul sa cenzurezi, dar nu era o chestie asa urata acolo. Pe zi ce trece Raikk devine mai antipatic.
    0 0
  • kimi
    in sezoanele trecute-in special dupa 2003 si 2005-eram convins ca nimeni nu se poate compara cu raikkonen daca acesta ar avea o masina destul de fiabila.nici nu ma gandeam la altceva.m-a necajit cand alonso a castigat titlu pt ca a fost mai constant in 2005,insa Giannig are draptate-kimi ne-a inselat pe toti.nu e pilotul pe care il credeam si se dovedeste ca intr-adevar lipsa de experienta in relatiile cu mecanicii si stilul de viata isi spun cuvantul.
    intotdeauna eram indignat de faptul ca masina lui raikkonen ceda,in timp ce coulthard sau montoya(care avea un stil mult mai agresiv) nu aveau astfel de probleme insa daca la fel se intampla si la ferrari ...problema e in alta parte
    0 0
  • PikaChu
    Trezeste-l Doamne pe Kimi
    "Mai mult de locul opt nu puteam obtine" ... e o replica de las... sa fim seriosi. Nici macar o tentativa de depasire ... asta nu e o scuza ...macar puteai sa incerci chiar daca nu iesea nimic ... Pacat pt FERRARI ca s-a ales cu un astfel de pilot. Bafta oricum Kimi fanii sunt alaturi de tine
    FERRARI forever
    0 0
  • varza
    de cand am auzit k raikkonen va fi la ferrari am stiu k massa va fi nr 1 intotdeauna
    0 0
  • tancu01
    varza2
    @tractoristu91 de cand am auzit ca esti tu varza, am stiut ca vei comenta doar ca sa te afli in treaba. massa e asa bun...doar s-a vazut anul trecut nu? si anul asta, in malaezia, australia.
    cat despre replica de las, SA FIM SERIOSI. nu cred ca se poate depasi altceva decat un c in mijlocul drumului la monaco, mai ales cu o masina grea si subviratoare. nu?
    0 0
  • Kimi ....pur si simplu neinteresat...
    Eu personal il ador pe kimi si dupa parerea mea nu are un sustinator mai mare ca mine.... dar sincer m-am cam saturat sa imi tocesc nervii pt ispravile lui... iar daca am inceput eu sa il invinuesc, care ii gaseam mereu scuze inseamna ca ceva e cu el... si dupa cum au spus si mecanicii de la mclaren nu munceste indeajuns de mult. Adica a venit cu un dezavantaj in formula 1, faptul ca nu se pricepe la partea tehnica, dar e de 7 ani in F1, si sincer eu cred ca ar fi invatat ceva daca si-ar fi dat silinta... in 7 ani as fi invatat si eu care sunt un antitalent la ce se gaseste sub capota unei masini... sunt foarte dezamagita, dar inca mai sper ca lucrurile se vor schimba, ca poate aceste cazuri au fost doar accidente... oricum sunt alaturi de el... bafta KIMI
    0 0
  • Mirciozauru
    vai vai Kimi
    fiecare particica din mine a vibrat de emotie la gandul ca Kimi va veni la Ferrari. intodeauna am avut impresia ca este un geniu si mi-am spus ca bietul de el nu a avut pana acum parte de masina. Dar vazand ce face Alonso si Hamilton acum la Mcc imi dau seama ca Kimi ..... ..... .....
    0 0
  • asta e
    Vazand ce face Alonso cu masina lui Kimi e si mai bine formulat. Fernando a testat pentru 1 zi, exact masina lui Kimi...cred pe 22-23 decembrie 2006 si s-a prins de ce nu ar fi putut niciodata Kimi sa-l invinga pe circuit. Nu stiu ce rol asa semnificativ ar fi putut avea acel test...mai ales ca era Craciunul in toi, iar la englezi, pentru ca Mclaren e eminamente formata din englezi, Craciunul e cea mai mare sarbatoare. Insa nu prea petrec Revelionul ei...in fotbal se joaca partide si pe 1 ianuarie. Asa ca probabil s-au pus pe treaba deja imediat dupa Craciun.
    Revenind la Kimi...nu pare motivat zau asa. O sa ajungem pe la mijlocul CM si daca nu se descurca mai bine pana atunci...se va pregati deja pentru petreceri si "the next best thing" anul viitor. Renunta mental sa mai concureze.
    0 0
  • mortell
    go kimi go
    in primul rind "se stie" ca la monaco nu se poate depasi,vezi ayrton-mansel.a plecat totusi de pe 16 si a ajuns pe 8(echipa,masina,cauciucuri diferite)daca este sa vorb de depasiri si de pilotul nr 1 la ferrari ce a facut massa care a plecat de pe 3,nici macar in spatele celor de la mc.laren nu a stat ba mai mult a acumulat 50",asta rusine.in plus cititi stirile "mc.laren pusa sub investigatie".kimi este si va fi eroul meu mereu.
    0 0
  • scru kimi
    69 secunde nu 50...si puteau fi si mai multe; Schuey a plecat anul trecut intr-un Ferrari ultimul, si a ajuns pe 5, indiferent de trafic. Kimi nu e un erou. Sub conducerea lui Schu la Ferrari s-a trisat de prea multe ori ca sa ne si batem capul; un lucru nu a uitat niciodata Schuey sa ia cu el intr-o duminica de curse: carticica lui cu trucuri murdare.
    Duminica Mclaren a dominat prea clar, asta e singura problema a FIA.
    De ce sunt oare fanii Ferrari intotdeuna niste obrasnici?
    0 0
  • Kimi
    Sa spunem ca nu avea ce face la monaco, asta a fost a facut tot ce a putut... dar dezamagirile nu provin in totalitate de aici ci din tot ce s-a intamplat in campionat pana acum... oricum dupa cum vad eu lucrurile de la tv de prin curse si din declaratiile pilotului nostru marea lui problema e atitudinea... un exemplu ar fi atitudinea fata de schumacher, de la care ar avea de invatat cate ceva... sunt convinsa ca aceast modal lui de a se purta se rasfrange si asupra colaborarii cu mecanicii si tehnicieni si tot asa....
    mie de un lucru imi este frica, ca daca o tine asa tot sezonul, la anul sa nu-si piarda locul la ferrari... ca se duce cariera pe o panta descendenta apoi... la echipe mai slabe se pierde in ceata usor usor, plus ca poate sa isi i-a adio de la gandul ca va fi campion vreodata... talentul sau nu il va mai ajuta la nimic... ca si jenson buton, care e un pilot bun dar care fara masina buna a trecut cariera pe langa el...
    in fine eu il iubesc pe kimi, si in ciuda a tot sper la o schimbare si la un titlu mondial care mi-l doresc de 6 ani de zile... si care nu mai vine...
    0 0
  • KIMI 3 podiumuir in urmatoarele 3 curse
    care face la o sticla de sampanie ca dupa urmatoarele 3 curse kimi osa fie acolo sus la o diferenta de maxim 5 pct de primuloc?????

    va tine pe careva??
    0 0
  • ...
    Da; sa-ti dau adresa mea sa stii unde sa trimiti sampania?
    Ioana, am observat ca ar avea Kimi cum necum o reputatie de baiat rau...si ca are multe fane ca atare. Dar de unde? ca saracul e monosilabic...si nici prea descurcaret cu oamenii. Massa a zis de el ca cel mai mult ii place la Kimi...de nevasta lui.
    0 0
  • draga giannig
    ai incurcat stirile cand kimi i-a acordat un interviu lui alexandrescu ----raikkonen l-a intrebat ce-i plce cel mai mult la el,,,iar misu i-a raspuns ca sotia cand a auzit rasp i-a spus ca are gusturi bunesh ca sa sti noua femeilo ne plac barbati ca el deoarece dovedesc ca au stapanire de caracter sh nu prea le pasa de ceilalti
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru