Klien la Toyota in 2008?

Publicat Duminica, 24.06.2007

Christian Klien are toate sansele sa ii ia locul lui Ralf Schumacher la Toyota in sezonul viitor. Deocamdata angajat ca pilot de teste pentru cei de la Honda, Klien nu ar avea nicio sansa la un post de titular in echipa nipona din cauza faptului ca Rubens Barrichello si Jenson Button au confirmat prelungirea contractelor cu inca un an. In aceste conditii, austriacul de 24 de ani este vazut de media internationala la Toyota.

"Ar trebui sa intrebati echipa despre pilotii pe care si-i doreste. Nu pot spune mai multe", a declarat Klien, completand: "Este sigur insa ca vreau sa ma intorc ca titular in Formula 1. Cand se va intampla asta, vom afla impreuna".

Comentarii (1)

  • Nu inteleg...
    Japonezii sunt, cu siguranta, cei mai bine organizati si mai civilizati oameni de pe glob si o duc f.f. bine in muuulte domenii, mai putin F1. Nu inteleg de ce-l schimba pe ratatu de half schumacher cu un alt ratat care nu a reusit in 2005 sa iasa din umbra unui pilot batran si obosit de 33 de ani. Aia de la Toyota is nebuni! In loc sa caute sa bage in echipe tinere talente (Vettel, Senna, Sutil, Piquet, etc.) astia il cauta pe Klien, care a fost respins de toate celelalte echipe, devenind un fel de gunoi al Formulei 1. Asta inseamna ca Toyota sunt gunoierii Formulei 1. Keep it up, lads!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru