Klien: "Massa este favorit la titlu"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 01.09.2008
Pilotul de teste al echipei BMW-Sauber, Christian Klien, sustine ca Felipe Massa este favorit la castigarea titlului mondial in 2008.

Felipe Massa a reusit sa il depaseasca pe coechipierul sau, Kimi Raikkonen, in clasamentul general al pilotilor, dupa o serie de 6 curse fara victorie pentru pilotul finalndez.

Acest lucru i-a permis lui Massa sa devina, in acest moment, principalul contra-candidat al lui Lewis Hamilton la titlul mondial.

In plus, pilotul de teste al team-ului BMW-Sauber, Christian Klien, crede ca brazilianul a devenit marele favorit la luptei pentru titlu. "Cred ca Massa se va descurca mai bine in a doua jumatate a sezonului si va fi foarte puternic", a declarat austriacul.

"Sunt cateva circuite unde Ferrari este mai buna decat McLaren. Iar Massa a demonstrat ca in acest an poate avea performante consistente. Cu siguranta este un candidat foarte bun la titlu, iar in acest moment as spune chiar ca va reusi sa castige".

Comentarii (9)

  • clar
    massa is the #1 contender
    0 0
  • da cobra bine zici ....
    massa campion ?????mai degraba sutil decat soricelu' uitate la fata lui de castravete murat cum sa devina campion mondial si klien saracu de el nu mai stie ce sa vorbeasca.Terminati cu prostiile mai feraristilor massa nu va deveni niciodata campion mondial si nici kimi nu va mai deveni ca se gandeste la retragere din pacate.
    0 0
  • daca tu zici
    o sa vad ce mai declari la sfarsit........daca o sa mai ai curaj sa spui ceva dupa
    0 0
  • Salut!
    Sunt fan MClaren,dar nu cred ca Massa va fi campIon anul acesta pentru ca nu are un randament constant: ba castiga ba nu castiga....Eu cred ca Raikkonen va face o mare surpriza anul acesta si Alonso,oricum adrenalina va incepe cu circuitul din Belgia la Spa-Francorchamps .Va salut si nu va lasa-ti impresionati de un pilot care nu are calitati constante ........
    0 0
  • NeoGalaxy
    Salve
    Da, nu ne lasam impresionati de piloti care nu au calitati constante. Asa ca nu ne lasam impresionati de nici un pilot din F1 deoarece toti fluctueaza. Daca aceste calitati nu ar avea legatura cu vremea si cu setarile masinii intradevar nu ar fluctua. Ce pacat, ca acesti piloti care nu au calitati constante, merge pe niste masini cu aceasi calitati neconstante.

    Intr-o lume perfecta, as spune ca inteligenta este o calitate constanta, dar alfel cum ar putea exista analfabeti ca Senna18 si frustrati ca undispudet?

    P.S. oare ce inseamna "Undispudet"? Oare in afara de faptul ca nici macar nu exista acest cuvant, sa ma mai intreb ce IQ are userul care il foloseste? Ah... ce calitati neconstante... pacat.

    Sa-ti mai spun ca "Undispudet" se scrie "Undisputed"?
    0 0
  • Mai NeoGalaxy...
    undisputed se refera la faptul ca un pilot de rangul cum este massa nu va deveni pilot mondial niciodata deoarece el nu este ca si lewis.Lewis este constant pe cand massa ba i se strica caruta ba se accidenteaza si daca ploua ar putea massa direct sa nu mai participe la cursa respectiva deoarece uzeaza motorul si strica benzina degeaba si asa gata in spatele lui sutil daca ploua!!!asa ca massa nu va deveni pilot mondial niciodata nu are stofa experienta un pilot care nu este capabil sa piloteze pe ploaie este un fel de skin of the dick in F1 de exemplu la silverstone a dat dovada ca stie sa piloteze pe ploaie bravo lui.
    0 0
  • NeoGalaxy
    Mda
    Parerea mea este ca nu stiu cine va iesi campion mondial. Nu stiu daca Lewis sau Felipe sau Kimi merita sa iasa campion mondial. Dar prefer sa fiu impartial. M-am plictisit sa aud toti ratatii din lume, (Romania are 99% din ratatii din lume) sa ne dam cu parerea. Fratilor uitati-va la ce tara avem aici, uitati-va la cat de ratati suntem ca tara si ca natiune (popor). Si noi ne dam cu parerea? Cine v-a castiga campionatul de Formula 1? Cine merita sa castige campionatul? Rasa umana este in fata unui cataclism si al distrugerii noastre ca specie si noi ne dam cu parerea?

    Nu neg ca fiecare are dreptul la o parere, dar haideti sa fim sinceri cu noi si sa stam in bancile noastre. Nu conteaza cine iese campion mondial, nu conteaza cine merita sa iasa campion mondial. V-a iesi cine merita sau v-a fi oricare altul. A fi campion mondial inseamna ceva mai mult decat talent, noroc, strategie, pachet tehnic si sansa. Pur si simplu poate sa fie si o chestia aleatoare din ceva eu in F1. Asa ca... haideti sa ne bucuram de Formula 1 cat mai exista Formula 1. Chiar si asa de amarati cum suntem cu Felipe si Kimi si cu Lewis.

    Macar ne uitam la niste curse interesante, cateodata plictisitoare si exista ceva de discutat dupa. Daca "undispudet" este cumva o persoana care stie viitorul atunci, respectele mele, Daca nu sa invete sa se uite si sa spere ca va castiga pilotul lui favorit.

    Cel putin la mine este ceva mai complicat deoarece imi place Kimi dar imi place si de Felipe. Nu stiu care merita sa castige, care v-a castiga doar stiu ca nu este o situatie usoara si cred ca rupe echipa in doua. Cat de talentat este Lewis?

    Sincer? La cate greseli fac cei de la Ferrari, nici nu trebuie sa fie talenta ca sa castige campionatul. Pur si simplu trebuie sa conduca pentru de abandonat reusesc Felipe si Kimi singuri sa rezolve treaba asta.

    Lewis este constant? Felipe nu este constant? Kimi nu este constant? Pai asta face campionatul sa fie interesant si palpitant. Asta face sportul sa fie interesant de urmarit. Tocmai acel dram de sansa pe care ii au pilotii sau nu il au.

    P.S. "undispudet" sa invete ca nu exista cuvantul "undispudet" si ca si-a gresit userul. Cred ca vroia sa spuna "undisputed" care inseamna ceva.

    Senna18 ---> frate nici nu stii ce rusine arunci asupra celui care a fost Ayrton Senna. Nu neg ca nu stii sa scrii sau chestiii de genul asta, dar faptul ca nu ti-ai gasit un user si tu ca lumea si folosesti numele unui mare campion si al unei persoane disparute ma face sa cred ca de fapt nici nu-ti place de cel care a fost Ayrton Senna.
    0 0
  • bine zis la inceput....
    apropo de numele meu pe acest site,am acest nume de user deoarece Senna a fost cel mai bun pilot din lume altii cum folosesc numele lui kimi de exemplu ????Aaaa am uitat kimi nu este asa de bun ca si Senna normal sau altii cum folosesc Schumi nici nu putem sa discutam adevarul e ca atunci cand Senna se afla in spatele lui Schumacher acesta nu mai avea sanse de a termina pe primul loc deci intr-un cuvant port acest nume pentru ca il simpatizez foarte mult pe Ayrton Senna mi-a placut stilul sau de pilotaj care din pacate azi a disparut !!!!!Si apropo inainte sa mai pui intrebari proaste gandeste te rog !!!!!Goooo Mclaren !!!!!
    0 0
  • NeoGalaxy
    Senna18 du-te la scoala frate!
    Du-te frate la scoala sa faci primii 8 ani de scoala
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru