Kobayashi a castigat prima cursa in GP2

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 24.03.2008
Kamui Kobayashi a obtinut prima victorie din cariera in GP2, anticamera Formulei 1, fiind urmat de pilotul de teste al echipei Renault, Romain Grosjean.

Pilotul de teste al echipei Toyota, Kamui Kobayashi, a obtinut duminica dimineata prima victorie din cariera in competitia GP2, considerata anticamera Formulei 1.

Pilotul japonez a preluat conducerea in primul viraj si a condus autoritar pe tot parcursul cursei. Kobayashi a fost urmat de Romain Grosjean, pilotul de teste al echipei Renault facand o cursa spectaculoasa dupa ce a luat startul de pe pozitia a noua.

"Este un rezultat fantastic. Am avut un start perfect si apoi am condus cursa pana la fluturarea steagului", a declarat Kobayashi. "Stiam ca Grosjean este rapid si de aceea nu am incetat niciodata sa fortez. Sunt foarte bucuros sa ofer aceasta victorie echipei mele".

In urma acestor rezultate, Grosjean ramane lider in GP2 cu 11 puncte.

Comentarii (21)

  • vi se pare corect ???
    e corect sa se afiseze pe site-ul asta , dar mai ales sa se primeasca PUNCTE, concurentii din GP2 ? ? ? o fi KAMUI asta pilot de teste pt toyota....dar, site-ul asta n-a afisat niciodata ceva, legat de acest amanunt, cum ca acest pilot de teste si concureaza...... si nu cred ca e prea FAIR-PLAY......... pana acum, pilotii de teste din grupele silver si gold, cu exceptia lui GARY PAFLET de la McLaren, n-au luat nici un punct...si acum, astia 2 au luat 9, respectiv 6.......................... E O PORCARIE !!!
    0 0
  • @adela_f1
    La aceasta stire nu au primit puncte concurentii din GP2, ci pilotii de teste din Formula 1. La momentul respectiv au existat stiri despre pilotii de teste care concureaza si in alte competitii din sporturile cu motor. La fel ca si anul trecut, pilotii de teste din F1 castiga puncte si in functie de performantele din GP2, in cazul in care termina cursa pe unul dintre primele trei locuri.
    0 0
  • NU E DELOC CORECT !!!!
    K. Kobayashi +9
    R. Grosjean +6 .... ASTA E CEA MAI TARE STIRE !!! ceva mai destept, nici ca se putea.... S-au terminat pilotzii titulari si au ajuns astia, sa ia puncte.....si nu 1...2...3 puncte....ci MULTE !!!! Spre exemplu, kimmi trebuie sa dea 3 declaratii ca sa adune 9 puncte, si astia 2, Singurii din pilotii de teste din grupele gold si silver, cu exceptia aluia de la McLaren, iau puncte.....
    Sper ca astfel de stiri sa fie mai atent analizate !!!
    0 0
  • punctare piloti teste
    sa inteleg ca in fiecare saptamana se vor puncta pilotii de GP2 care ies pe primele 3 locuri si unt piloti de teste in F1?
    0 0
  • NU SUNT FAN GP2 ....nici macar nu ma intereseaza !!!!
    Kamui Kobayashi Constructor: Toyota Racing
    Data naÅŸterii: 13-09-87
    Ţara: Japonia
    Înălţime: 1.68 m
    Greutate: 57 kg
    Prima cursă:
    STATISTICI
    Titluri mondiale: 0
    Campion în sezoanele:
    Curse: 0
    Victorii: 0
    Clasări pe podium: 0
    Clasări în pole position: 0
    Puncte în carieră: 0
    CARIERÄ‚
    2007 - Toyota..................... astea sunt informatiile ce site-ul http://formula1.automarket.ro le furnizeaza referitor la acest MINUNAT PILOT !!! Poate ca e important ca sa se stie care pe unde alearga..... dar daca vreti sa fiti fair-play... fiti pana la capat !!! Puteati sa scrieti in sectiunea CONSRUCTORI / PILOTI DE TESTE.....fiecare pilot cu ce se mai ocupa "in timpul liber", adica atunci cand nu face teste pt echipele respective!!!
    0 0
  • @catalinul
    daca faci o mica paralela, vei vedea ca un pilot care castiga o etapa de GP2 primeste cu numai un punct mai mult decat un pilot care termina cursa de F1 pe locul 15.
    0 0
  • @jondaniel
    Dupa fiecare cursa de GP2, pilotii de teste din F1 care concureaza in GP2 sunt punctati, in cazul in care acestia termina pe podium.
    0 0
  • ?
    Din câte ştiu eu e ante-camera F1, nu anti-camera
    0 0
  • @silviukimi
    Termenul corect este anticamera, nu antecamera.
    0 0
  • !!!
    ...la asta nu ma asteptam....cine i-a avut in echipa pe cei 2 necunoscuti...a luat ceva puncte...cred ca ii bag si eu..incepand de azi
    0 0
  • e corect
    Kobayashi rules :)
    0 0
  • fan club kobayashi
    kobayashi te iubim... in sfarsit primele tale puncte =)) de cand asteptam...de 2 ani.. =))
    0 0
  • foarte bine
    De anul trecut il am in echipa pe Kamui si abia acum m-a rasplatit. Am avut tot timpul incredere in el. Bravo Kamui.
    0 0
  • sunteti tari...
    va dau cuvintul meu ca la asa ceva nu ma asteptam....
    intrun concurs despre cursele de formula 1 voi punctati piloti care au rezultate in alta competitie!!!!!!
    cred ca e cea mai ciudata chestie care ati facut-o
    asta o intrece si pe aia cu pariurile, pe onoarea mea.
    vorba unuia de mai sus RAI castiga cursa si ii dati 3pct, iar la astia 9 dintrun foc; si culmea tras in alt poligon.
    fratilor daca tot asa continuati nu stiu cati raminem...
    chiar azi am recitit regulamentul dar nicaieri nu scrie ca se puncteaza si alte competitii la care participa pilotii din F1... sau poate ca l-ati schimbat de la ora 13 si eu nu stiu...
    voi ati facut regulamentul si sunteti primii care nu-l respectati.de ce oare?!?!?!
    0 0
  • Pentru frustrati
    Probabil anul trecut nu ati participat la Formula 1 Automarket. Cei ce au participat, isi aduc cu siguranta aminte de punctele luate de pilotii de teste din F1 pentru competitiile GP2 in care s-au clasat pe podium. Si daca nu ma insel, anul trecut se luau si puncte pentru Pole Position in GP2. Tocmai de aceea l-am ales pe Grosjean in echipa mea inca de sambata. ;) Numai bine tuturor. ;)
    0 0
  • pentru NPACURAR
    Ai dreptate, in ceea ce priveste participarea.Dar aici este vorba de altceva...
    DE REGULI CARE NU SUNT RESPECTATE.
    Asta iti spune ceva sau nu iti pasa ca tu l-ai ales pe unul din cei 2 si acum faci pe atotstiutorul?
    0 0
  • @grasut
    Raikkonen a castigat 400 de puncte pentru victorie! Intre 400 si 9 puncte e o diferenta ca intre Formula 1 si GP2 :)
    0 0
  • nu se refera la aceeasi etapa
    de daniel.popescu 24.03.2008, 18:16
    Raikkonen a castigat 400 de puncte pentru victorie! Intre 400 si 9 puncte e o diferenta ca intre Formula 1 si GP2 :)


    CELE 400 DE PUNCTE S-AU ADUNAT LA ETAPA TRECUTA, NU FACE DIFERENTE INTRE COMPETITORI CA SI CELE 9.SI INCA CEVA:DACA TOT STIATI CA II PUNCTATI SI DIN GP2 (oricum nu scrie in regulament rezulta ca nu respectati regulile) DE CE NU ATI INCHIS ETAPA DUPA CURSA DE GP2?
    0 0
  • @ Echipa Automarket
    Stirea se refera la A DOUA cursa din GP2 de la Sepang. Vezi si http://www.bridgestonemotorsport.com/Bridgestone/en-gb/Championships/GP2/Results/ (desi probabil stiati deja si voi) Mersi. ;)
    0 0
  • @ pusabiro 24.03.2008, 18:02 si @ grasut 24.03.2008, 18:27
    Nu fac pe atotstiutorul. Intr-adevar, in regulament nu se specifica ad-literam despre punctarea stirilor GP2... dar NU SCRIE nici contrariul (de genul "Nu se vor publica stiri despre GP2... etc". IN SCHIMB, ia uite ce scrie in regulament: "Punctajul fiecarui user va creste in functie de:

    4.2.1 Stirile publicate in sectiunea de noutati a sectiunii de Formula 1 a site-ului Automarket.ro. Marja de crestere/descrestere maxima in urma unei informatii pozitive/negative va fi de maximum 20 de puncte. In cazuri exceptionale punctajul acordat poate varia intre -50 si +50 de puncte. Un pilot / o echipa exclus(a) din campionat care nu mai puncteaza in clasamentul oficial al FIA va continua sa primeasca puncte in F1 Champ. In cazul stirilor, cresterile/descresterile pilotilor nu afecteaza echipele din care acestia fac parte. Punctele vor fi acordate pe baza unei grile secrete prestabilite si vor reflecta direct proportional greutatea informatiei pozitive/negative continuta de respectiva stire.... 4.2.1.... " Si acum revin: stirea cu pricina e o simpla stire publicata in sectiunea de noutati a sectiunii de Formula 1 a site-ului Automarket.ro. Obiectiv vorbind, vi se pare ca s-a incalcat regulamentul?!
    0 0
  • mircea
    Puncte & Kobayashi
    Punctele legate de evenimentele in care sunt implicati pilotii nu sunt, nu vor fi si nu au fost niciodata trecute in regulament. Ar trebui sa facem un regulament de 1000 de pagini. Toate aceste evenimente sunt insa trecute in grila de punctare.

    Niciodata nu veti putea contesta punctele unei stiri decat in conditii identice. Daca alt pilot va castiga in GP2 peste doua saptamani si nu va lua acelasi numar de puncte precum Kobayashi, e ok. Daca nu, nu vad rostul acestor comentarii.

    Puncte pentru cursele din GP2 au fost acordate si anul trecut, deci nu e nici noutate nici un lucru inedit. E pur si simplu o stire punctata. Nimic mai mult.

    Toate comentariile care au in componenta majuscule (degetul uitat pe Shift sau Caps Lock) vor fi sterse de acum inainte.

    Multumim.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru