Kovalainen crede ca merita un loc mai bun

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 17.03.2008
Heikki Kovalainen spune ca forma arata la Melbourne il indreptatea sa obtina un loc mai bun.

Pilotul echipei McLaren, Heikki Kovalainen, a incheiat cursa de la Melbourne pe locul 5, finlandezul fiind destul de dezamagit ca nu a reusit o clasare mai buna.

"Evident, competitivitatea mea a fost mai buna decat arata rezultatul. Din pacate, ultima intrare a safety car-ului pe pista m-a impiedicat sa termin pe locul 2. Cu toate acestea, m-am bucurat de intregul weekend si am lucrat cu echipa la un nivel profesional foarte inalt", a declarat Kovalainen la sfarsitul cursei.

"Startul meu a fost bun, dar in prima parte pneurile mele au suferit fenomentul de granulare; totusi, asta nu m-a afectat foarte mult. In a doua parte si mai ales in ultima parte masina mea a fost cu adevarat buna, parca zburam. Am avut o lupta grozava cu Kimi Raikkonen si apoi cu Fernando Alonso de care m-am bucurat foarte mult.

Am reusit sa-l depasesc pe Alonso, insa apoi pe linia dreapta am atins accidental limitatorul de viteza pentru linia boxelor, iar Fernando a reusit din nou sa ma depaseasca. Sunt multumit, dar in acelasi timp sunt dezamagit pentru ca eram in masura sa obtinem dubla".

La randul sau, seful echipei McLaren, Ron Dennis, s-a declarat dezamagit ca Heikki Kovalainen nu a reusit sa obtina locul 2 in urma intrarii safety car-ului pe pista. "Sunt dezamgit ca nu am obtinut locul 2, insa am fost tinuti in spate de safety car. Vroiam sa luam un mic avans in fata celor de la BMW si un singur tur in plus ar fi fost suficient. Heikki a facut o treaba buna, dar Lewis Hamilton a pilotat minunat, este un pilot foarte disciplinat. Sunt foarte multumit de competivitatea masinilor", a precizat Dennis.

Comentarii (9)

  • Mda..
    Merita un loc mai bun dar tot nu-l batea pe Heidfeld. In orice caz o alta surpriza placuta a fost Sebastien Bourdais dar pacat de abandon la sfarsit...dar se vede ca nu de geaba e de 4 ori campion de peste ocean :D....
    0 0
  • aha ...
    deci asa se explica cum l-a depasit alonso ! la naiba mutati butonul ala pt limitatorul de viteza in alta parte. Nu v-ati invatat minte, anul trecut tot din cauza asta a pierdut Hamilton campionatul :P
    0 0
  • cum adica ???
    domnu' Icemanflavi apropo de comm tau cum adica nu il batea pe heidfeld ?????? adica l-a luat pe kimi si nu il putea depasi pe heidfeld ????buna gluma Hai HEiki !!!!
    0 0
  • :)
    pai cum ai auzit...ai vazut ce greseala de incepator a facut cu limitatorul....si + si-a mai ales si prost cand sa intre la boxe...deci se ca Heidfeld are mai multa experienta si mergea mai bine decat Kova + daca nu-l lovea pe Kubica japonezul atunci mai adauga un loc in spate pt kova. si reamintesc ca e in aceasi masina ca Ham.
    0 0
  • a
    Cum puteti spune voi k nu-l depasea pe haifeld....dak nu intervenea safty car ..nu era kovalinin la 6 secunde in fata aluia de pe 3...cred k ati vazut alta cursa
    0 0
  • hakkinen
    @icemanflavi
    Pana la cursa erai mare fan kimi, acum vad ca ai cotit-o spre bmw. Pana te hotarasti tu in ce directie o iei greseala de incepator era daca actiona intentionat butonul. Heikki a facut o eroare dar vom vedea in cursele viitoare cat e de bun. Pana una alta a stabilit cel mai rapid tur...asa ca lasa-ne!!! Go McLaren!!!
    0 0
  • Finland
    pt icemanflavi
    Auzi, da daca abandona Hamilton si poate daca Rosberg il lovea din spate pe Heidfeld si daca Alonso ramanea fara benzina nu castiga Kovalainen cursa? Esti patetic! Si pt cultura ta...masinile de F1 sunt MONOPOSTURI ceea ce inseamna ca Heikki nu are cum sa fie in aceeasi masina cu Hamilton :))))) Vezi ca si tu gresesti ?!?!!
    0 0
  • ma blegule
    domnu icemanflavy sti ce scrie deasupra eleronului la ferari ????Fiat ce masina de kk
    0 0
  • Greseala
    Daca nu aparea problema cu limitatorul de viteza pentru intrarea la boxe vizavi de Kovalainen se gasea pana la urma sa apara ceva la McLaren Mercedes si pana la urma unde este farmecul competitiei fara aceste erori.Imi pare rau de Kova merita mai mult dupa cum si cursa lui a demonstrat-o.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru