Kovalainen: "Credeam ca se va rupe ceva la masina"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 07.04.2008
Heikki Kovalainen considera ca locul 5 este un rezultat bun pentru el in Bahrain, desi a admis ca s-a temut ca masina ar putea avea probleme in prima parte a cursei.

Pilotul finlandez a catalogat cursa drept dificila, mai ales pana la prima intrare la boxe. "O cursa foarte dificila", a declarat pilotul echipei McLaren. "Am avut un start minunat si l-am depasit pe Kimi Raikkonen in virajul 2, dar apoi si-a revenit si si-a recapatat pozitia. Am intrat prea mult in virajul 8 si mi-am deteriorat pneul dreapta fata, ceea ce a produs foarte multe vibratii. A vibrat atat de mult incat am fost ingrijorat ca se va rupe ceva la masina".

Finlandezul a admis insa ca lucrurile s-au imbunatatit substantial in partea a doua a cursei si crede ca cel mai important lucru este ca echipa sa nu a plecat cu mana goala din desert. "Lucrurile s-au imbunatatit in al doilea stint, iar masina a functionat foarte bine pana la sfarsit dupa ce am schimbat primul set de pneuri. Locul 5 a fost maximum posibil. Totusi, am reusit sa castigam puncte intr-o zi dificila, iar asta este cel mai important. Am incredere deplina in echipa si intr-o masina buna, si stiu ca vom continua sa muncim din greu pentru a imbunatati performantele in sezonul european de curse".

Comentarii (5)

  • fastest lap
    nu imi pot explica cum a obtinut Kova cel mai bun timp pe tur cand masina e clar sub ferrari si bmw.........
    0 0
  • !
    Probabil la momentul ala era cea mai usaora masina pe pista..urma sa intre la boxe si a dat tot ce are mai bun din el si a facut o tura perfecta
    0 0
  • Clar... poate trebuie putin Visine
    Ce s-a intamplat ieri in cursa nu este suficient pentru a cataloga o masina drept slaba. Cel mai bun exemplu.... uita-te la Ferrari ce-au facut dupa o prima cursa dezastruoasa.
    0 0
  • puncte
    +3 la Kova inteleg dar +3 la McLaren nu inteleg. In stire se precizeaza ca masina n-a fost in maxima forma. "Locul 5 a fost maximum posibil" pt. o masina de "top 3". Daca in stire se preciza si de CMRT, mai 'mergea'...
    0 0
  • rau
    sincer se vd lipsa lui alonso,mclaren au pierdut mult cu plecarea lui.ron denis a crezut prea mult in talentul lui hamilton,este talentat pustiu dar experienta si cunostinte de mecanica nu prea.eu sincer vad in kova mai mult decat in hamilton.vom vd ce se va intampla in europa.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru