Kovalainen: "Este important sa castigam puncte"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 15.10.2008
Heikki Kovalainen spune ca este esential sa castige cat mai multe puncte pentru a-si ajuta echipa sa castige cele doua titluri mondiale.

McLaren a pierdut prima pozitie in clasamentul constructorilor dupa Marele Premiu al Japoniei, iar Heikki Kovalainen este constient ca trebuie sa castige cat mai multe pentru pentru a-si ajuta echipa sa ii devanseze din nou pe rivali.

"Este important sa continuam sa obtinem puncte; luptam pentru campionatul constructorilor, iar Hamilton lupta pentru campionatul pilotilor", a declarat finlandezul in cadrul unui preview al echipei sale.

"Stiu ca nu am prea multe de pierdut, dar sunt constient ca trebuie sa castigam puncte pentru a face totul pentru echipa. Nu pot sa atac nebuneste si sa-mi incerc norocul. Trebuie sa fiu sensibil, dar sa si atac pentru ca vreau sa castig puncte bune".

Coechipierul sau crede ca Shanghai nu este un circuit tehnic, insa marturiseste ca ii place sa concureze in Marele Premiu al Chinei. "Nu as spune ca Shanghai este un circuit tehnic. Unele dintre virajele lente necesita o abordare precisa, dar trebuie sa ataci unele viraje", a precizat britanicul. "Este tehnic in sensul ca nu poti fi rapid cu o masina lenta sau instabila, dar gasirea unor setari corespunzatoare este unul dintre task-urile unui pilot de curse si, din acest momtiv, imi place".

Comentarii (5)

  • Si Ham stie mai nou sa-si seteze masina?... :))
    "...gasirea unor setari corespunzatoare este unul dintre task-urile unui pilot de curse si, din acest momtiv, imi place"
    Amintindu-mi una alta din sezonul trecut stiu ca un mare avantaj a avut Ham datorita faptului ca a beneficiat la maximum de talentul lui Alonso in ceea ce priveste pregatirea masinii inaintea fiecarei curse...
    Sa inteleg ca peste noapte a devenit si Ham un maestru in pregatirea masinii si mai mult,citeam zilele trecute,si un expert pe ploaie???...
    LOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL !!!!!!!
    0 0
  • Lasa ma Ivanoff!!!
    lasa ma ca stie massa sa o seteze si cu kimi se vede si cu tot ajutoru lu schumi cei de la ferrari nu-s in stare sa se bata CINSTIT cu Lewis!!!!!
    0 0
  • ivanoff
    Fiecare intelege unele lucruri in functie de capacitatea lui intelectuala. Nu trebuie sa intelegi ca Hamilton stie ce are de facut, trebuie doar sa accepti acest lucru. A accepta e mai simplu decat a intelege. Pentru ca sa intelegi ceva trebuie sa gandesti. Sa terminam odata cu mitul asta despre Alo care stie el sa seteze masina. E o iluzie.
    0 0
  • Bine zis!!!
    nu cred ca este un pilot actual care sa stie sa seteze mai bine masina ca hamilton si ca alonso!!!massa ce a facut pentru masina nimic il ajuta exagerat de mult echipa atata deaia e asa de bun.
    0 0
  • ctlnmihai
    Kovalainen....
    Parerea mea ca este o legenda cchestia asta cu pilotul care seteaza un monopost de F1.Totul depinde de tot staff-ul tehnic al fiecarei echipe....eu va pun o intrebare..
    In procente cat conteaza monopostul pe care il pilotezi si cat conteaza maiestria
    pilotului?:)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru