Kovalainen: "Nu sunt secundul lui Hamilton"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 08.09.2008
Heikki Kovalainen sustine ca nu este secundul lui Lewis Hamilton si spune ca obiectivul sau este sa obtina victoria in fiecare cursa.

Kovalainen este doar pe locul 6 in clasamentul pilotilor, la 33 de puncte in spatele coechipierul sau.

Desi presa speculeaza ca finlandezul este locotenentul lui Hamilton, Kovalainen sustine ca britanicul nu are nevoie de ajutorul sau.

"Cred ca cel mai bun ajutor pe care il pot oferi echipei este sa obtin 10 puncte in fiecare cursa", a precizat el. "Acesta este obiectivul meu. Lewis nu are nevoie de asistenta mea, deja a demonstrat asta".

Totusi, Kovalainen l-a ajutat pe Hamilton in cursa de la Hockenheim, cand i-a facut loc englezului spre succesul din Germania. "Evident, daca suntem intr-o astfel de situatie, cand el are o masina mai rapida, iar eu am ceva probleme, atunci il voi ajuta. Dar daca totul merge normal, iar viteza celor doua masini este similara, atunci mai voi lupta pana la final pentru victorie".

Comentarii (8)

  • Numarul 1, numarul 2...
    Nu inteleg ce e isteria asta, cu pilotul 1 si 2...
    Si la McLaren si la Ferrari aproape in permanenta pilotii au avut cateva masini intercalate intre ei. Cum altfel poti sa "ajuti" pe celalalt decat cedandu-i locul daca esti in confruntare directa... Treaba este ca nu au fost in situatia asta aproape de loc ! Sau sa evoluezi prost voluntar in calificari, dar asta ar fi o tampene, ar pierde echipa... Si atunci ?!
    0 0
  • saracu kova
    nici daca ar trebui sa fie nr 2 nu ar fi in stare sa-l ajute pe hammy
    0 0
  • Are mult ghinion...
    Kova are foarte mult ghinion si nu are nevoie Lewis de ajutoru lui Kova Lewis se poate descurca si singur fara ajutor nu ca de exemplu massa care are nevoie continuu de ajutor din partea lui kimi si asta se vede normal kimi nu va fi niciodata pilotul nr 2 la o echipa!!!
    0 0
  • :)))
    anul asta cred ca Kimi va fii pilotul nr 1 care trebuie sa termine pe locul 2 :)
    0 0
  • clasament piloti
    pe site-ul f1.way.com Glock nu a fost depunctat pentru cursa din Belgia. Care este adevarul ?
    0 0
  • pentru Senna18
    http://www.petitiononline.com/belgp08/petition.html
    0 0
  • FIA-citat din presa internationala
    "FIA has lost any independence and is now seen as Ferrari International Assistance"
    0 0
  • Multumesc Hakkinen!!!
    Multumesc pt site!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru