Kovalainen: "Vom fi competitivi in cursa"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 18.10.2008
Heikki Kovalainen este partial dezamagit de locul 5 ocupat in calificarile pentru Marele Premiu al Chinei, insa este increzator ca McLaren va fi competitiva in cursa de duminica.

Kovalainen va lua startul in cursa din a treia linie a grilei de start si spune ca ar fi putut realiza un timp mai bun daca nu avea probleme cu aderenta in ultima parte a calificarilor.

"Q1 si Q2 au mers foarte bine pentru mine si in Q3 am fost foarte optimist. Dar din pacate in ultimul meu tur rapid pneurile mele nu au avut aderenta la care ma asteptam. Este pacat, pentru ca speram sa obtin o pozitie mai buna pe grila", a declarat finlandezul.

"Totusi, sunt incurajat de progresul pe care l-am facut de ieri, in special cu stabilitatea, asa ca sunt increzator ca vom fi si mai competitivi in cursa de duminica", a mai spus el.

Comentarii (4)

  • Kova
    Mie imi place noul sau look ;;)
    0 0
  • bafta
    termina-ti inaintela rosi
    0 0
  • nu stiu ce ii lipseste!!!
    in cursa kova este foarte lent desi are o masina bun eu cred ca daca ar avea mai multa ambitie la anul ar putea sa avem surprize !!!este foarte rapid in rest!!!si mai ales cand vrea!!!
    0 0
  • ai lipseste o echipa!
    problema lor asta e.... MacLaren a marjat mai totdeauna pe o strategie cu pilot lider (ca si alte echipe de altfel, dar ei intr-un mod mai 'acut" sa spunem)... ca a fost sau nu impus Hamilton nu cred ca putem noi discuta... au mai fost polemici si cand a fost Alonso la ei... pur si simplu e foarte greu sa tii in frau acelasi tip de oameni: tineri ambitiosi, inteligenti, buni piloti, incisivi,... si atunci trebuie sa ajunga la un compromis... un pilot de top si unul de... "adunat puncte". Oricum sunt prea multe de analizat ca sa iti dai seama de ce nu merge Kova cum ar trebui... probabil ca ai lipseste putin curajul... si suportul team-ului... who knows!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru