Kubica: "Cel mai mult conteaza pregatirea mentala"

Publicat Miercuri, 30.05.2007

Robert Kubica, pilotul celor de la BMW, este de parere ca se afla pe un drum bun si ca cel mai mult conteaza pregatirea mentala pe care o are inainte de fiecare cursa.

"Punctul meu forte este capul. Consider ca din punct de vedere mental sunt un pic mai puternic. Am invatat de la ultimele sezoane din F1 ca cel putin 50 % din succes tine de pregatirea mentala. Dupa parerea mea, ea conteaza cel mai mult", declara Robert Kubica.

Polonezul a reusit ca acumuleze puncte in ultimele trei Mari Premii, fiind una dintre prezentele constante intre primii opt piloti ai curselor.

Comentarii (6)

  • bravo
    sa o ti tot asa
    0 0
  • de viitor
    Nu a beneficiat de acelasi noroc ca si hamilton dar tanarul polonez demonstreaza ca are valoare.
    Sa ii mai dam inca un pic de timp si cred ca va produce frumoase surprize.
    0 0
  • talente
    A demonstrat ca poate inca de la debut, ca si Rosberg si Hamilton ..bravo lor.
    0 0
  • horted
    bravo
    un adevarat talent. parerea mea este ca Kubica este un om care a trebuit sa munceasca foarte mult ca sa ajunga unde a ajuns, mai mult decat altii din generatia sa. si are norocul sa fie pilotul lui BMW, unde poate sa arate de ce este in stare. sper ca a trecut de perioada mai nefasta si vom vedea adevarata sa fata.
    0 0
  • Respect
    Kubica este polonez si sunt convins ca ia fost cu mult mai dificil sa ajunga unde a ajuns. N. Rosberg este fiul lui Rosberg senior, hamilton este britanic. Kubica a muncit mult mai mul si a demonstrat ca are valoare. DE asta merita respectat.
    0 0
  • anutian
    de acord
    Bravo lui Robert
    E adevarat tot ce au spus baietii despre el
    Pacat ca moderatorul concursului nu il prea baga in fata chit ca iese mereu in puncte, si sint punctati piloti care abia se tirie sa termine cite o cursa....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru